HerNews.gr
CELEBRITIES

Μαρία Κορινθίου: Η ερωτική εξομολόγηση για τα γενέθλια της

Μαρία Κορινθίου-hernews

Η Μαρία Κορινθίου είχε τα γενέθλια της.

Η γνωστή ηθοποιός έκλεισε τα 42 χρόνια και τα αγαπημένα της πρόσωπα δε σταμάτησαν να της εύχονται “χρόνια πολλά”.

Μαρία Κορινθίου-hernews

Ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους ήταν και ο σύζυγος της και γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης. Το ζευγάρι είναι αρκετό καιρό μαζί.

Με αφορμή τα γενέθλια της, ο Γιάννης Αϊβάζης  δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου, η οποία ήταν τραβηγμένη παλαιότερα πριν τον κορονοϊό. Κάνοντας μια ερωτική εξομολόγηση στη γυναίκα του και τη μητέρα του παιδιού του, εκείνος έγραψε χαρακτηριστικά ότι:

“Σήμερα το μωρό μου, Μαρία Κορινθίου, μεγαλώνει !!! Μόνο Ευτυχία και περηφάνια για σένα μωρό μου !!! Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα στα μάτια μου το χαμόγελο σου , η καλοσύνη σου και ο απλόχερος όμορφος χαρακτήρας σου !!! Σ αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου !! Σε λατρεύω”.

Μαρία Κορινθίου-hernews

Δες τη δημοσίευση του Γιάννη Αϊβάζη

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ioannis Aivazis (@yannisaivazis)

Η Μαρία Κορινθίου πέρασε πρόσφατη μια έντονη περιπέτεια στην υγεία της, αφού νόσησε από τον κορονοϊο. Μάλιστα, η ίδια είχε προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για το πώς πέρασε τον ιό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως:

“Φοβήθηκα. Ήταν κίτρινος. Νόμιζα ότι ήταν καρδιά του μέτρησα το οξυγόνο και δεν ήταν καλά. Στις 2:00 το βράδυ τον πήγα στα έκτακτα περιστατικά και εκεί διαγνώστηκε με Covid και μετά τον πήγα στο «Σωτηρία». Αισθάνθηκα πολύ περίεργα, ότι τον πέταξα σε μια είσοδο νοσοκομείου και τον παράτησα. Δεν με άφηναν. Του Γιάννη του βγήκε σε εκνευρισμό. Είχε νεύρα πολλά εκείνη τη μέρα, φοβήθηκε κιόλας ήταν και μόνος του. Μιλούσαμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Ο Γιάννης φοβήθηκε μην τον διασωληνώσουν γιατί διασωλήνωσαν έναν δίπλα του. Εκείνη τη μέρα τα μάτια του ήταν χαμένα. Είναι άτιμος ο κοροναϊός. Δεν ξέρεις αν θα κοιμηθείς και αν θα ξυπνήσεις με πνευμονία. Ο Γιάννης σοκαρίστηκε γιατί ο άνθρωπος είπε στη γυναίκα του ότι την χαιρετά. Άκουσε μέχρι και τον ήχο της διασωλήνωσης”. 

Νεότερα Άρθρα

Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ: Η Selena Gomez σου δείχνει το απόλυτο classic!

HerNewskl

Red carpet :Πως καθιερώθηκε το κόκκινο χαλί ως σύμβολο μεγαλοπρεπούς υποδοχής

Her News b

Μαρία Κορινθίου: «Κουβαλάω τα σημάδια που μου άφησε η επιλόχειος κατάθλιψη»

Her News