HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

J2US: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου οι νικήτριες – Όλα όσα έγιναν στο λαμπερό Show του Νίκου Κοκλώνη

Το λαμπερό Show J2US έριξε αυλαία μετά απο μεγάλη επιτυχία και τηλεοπτικές στιγμές διασκέδασης! Οι έξι φιναλίστ, τρία ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στη σκηνή του show του J2US και μας χάρισαν αξέχαστες εμφανίσεις.
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Κατερίνα Λιόλιου οι νικήτριες του Show!

Ο Μαρίνος Κονσολός με την Ελένη Δήμου, η Κατερίνα Λιόλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Stan με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη διεκδίκησαν με πάθος τον τίτλο του μεγάλου νικητή και η αγωνία μέχρι το φινάλε ήταν μεγάλη.

Κάποιος μάλλον μάτιασε τον Σταμάτη Φασουλή, ο οποίος την ώρα που μιλούσε έπεσε ξαφνικά από την καρέκλα του.. «Να, ξανάπεσε! Ο Χριστός» αναφώνησε αμέσως ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US του Alpha, Νίκος Κοκλώνης.

Ωστόσο, από τη βραδιά υπήρξαν και αρκετές απουσίες, αφού και το J2US, χτυπήθηκε από τον κορονοϊό.

Η Δέσποινα Βανδή και ο φιναλίστ Χάρης Βαρθακούρης νόσησαν από τον ιό μέσα στην εβδομάδα και έτσι στο φινάλε του μουσικού σόου στη θέση του κριτή έκατσε ο Νίκος Αλιάγας, ενώ στο πλευρό της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη τραγούδησε ο Stan.

Χρήστος Μάστορας & Νίκος Αλιάγας Live Στην Σκηνή Του Just The Two Of Us «It’s A Man’s World»

Ενώ οι διαγωνιζόμενοι που έχουν αποχωρήσει και βρέθηκαν στον τελικό, ήταν ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό, η Μαρίνα Πατούλη, η Γιώτα Γρίβα, η Πηγή Δεβετζή, η Μαντώ και η Σάσα Σταμάτη.

Λίγο μετά την έναρξη του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε του κριτές, με μία απουσία, τη Δέσποινα Βανδή, η οποία βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα, αφού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Η Δέσποινα Βανδή ήταν όμως εκεί, μέσω skype!

Η Δέσποινα Βανδή, πιο λαμπερή από ποτέ, μίλησε με ζωντανή σύνδεση μέσω Skype με τον Νίκο Κοκλώνη και αφού έστειλε τις ευχές της στο κοινό αλλά και στους συνεργάτες της για το νέο έτος στη συνέχεια δήλωσε:

«Καλή χρονιά σε όλους. Ζηλεύω πολύ που δεν βρίσκομαι μαζί σας στο τελικό. Βλέπω την Μπακοδήμου στη θέση μου, μετά από καιρό κατάφερε να κάτσει στην καρέκλα μου. Βίκυ και Σταμάτη το νου σας. Πολύ περίεργο είναι αυτό, αλλά προέχει η υγεία. Βάσει νόμου θα μπορούσα σήμερα 5η μέρα να είμαι μαζί σας, αλλά είπαμε να κρατήσουμε τις 10. Θα σας θαυμάσω από εδώ».

Μετά από όλες τις εκπλήξεις και τις εμφανίσεις το ζευγαριών, έφτασε η μεγάλη ώρα του τελικού του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης πήρε στα χέρια την κάρτα με τα αποτελέσματα, έχοντας απέναντί του, τα τρία ζευγάρια.  Οι μεγάλες νικήτριες του φετινoύ J2US αναδείχθηκαν, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου. 

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Πολυδερόπουλος για τον ρόλο του στο “Τατουάζ”: «Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Μια φορά μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

HerNews ka

Eurovision 2024: Αυτές είναι οι παρουσιάστριες του διαγωνισμού!

HerNews ka

Νίκος Αποστολόπουλος: «Στην παρουσίαση του “My style rocks” ας έβαζαν Χριστοπούλου, Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες»

HerNews ka