HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νίκος Αποστολόπουλος: «Στην παρουσίαση του “My style rocks” ας έβαζαν Χριστοπούλου, Ζενεβιέβ ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο τις τηλεοπτικές εκπομπές!

Ο σχεδιαστής μόδας «απασφάλισε» και μίλησε για τις φετινές εκπομπές στην τηλεόραση, αλλά και για την showbiz.

«Η showbiz στην Ελλάδα είναι στα πατώματα, είναι κάτι ασήμαντοι άνθρωποι, στους οποίους δίνουνε λόγο τα κανάλια να υπάρχουν. Όλοι είναι υπερεκτιμημένοι στην showbiz», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Για το «My style rocks» ήταν ιδιαίτερα καυστικός.

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από Βατερλώ σε Βατερλώ πάει. Στη θέση της παρουσιάστριας του «My style rocks» έπρεπε να είναι η Χριστοπούλου, ή ας έβαζαν την Ζενεβιέβ, ή κάποια από αυτές τις στρίγγλες. Ο Κουδουνάρης κάτι πρέπει να κάνει για να προβληθεί, για να είναι γνωστός. Είναι δυνατόν σε αυτή την εκπομπή να βάλουν παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για το ριάλιτι μόδας σχολίασε: «Στο GNTM δεν τους φτάνει η αποτυχία η φετινή θέλουν και του χρόνου… Η Βίκυ Καγιά έχει γινει «υστερική», ουρλιάζει χωρίς λόγο. Ο Γιώργος Καράβας είναι διακοσμητικό στοιχείο. Που πας καραβάκι με τέτοιο καιρό;».

«Ο Αλέξης Παππάς  έχει πολλή έπαρση. Ο Σάκης Τανιμανίδης πια δεν κάνει να παρουσιάζει τίποτα. Ο Γιώργος λιανός είναι μια χαρά», κατέληξε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Light: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος στα καλά του που βλέπει τον Γιώργο Λιάγκα»

Her News b

Σασμός: Αθώος ή ένοχος ο Αστέρης; – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Her News b

Εξομολογητικός ο Γιώργος Λιάγκας: Μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά

HerNews ka