HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Υπάρχουν άραγε απαγορευμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις;

Υπάρχουν άραγε απαγορευμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις ;

Έχεις πιάσει τον εαυτό σου να κάνει σκέψεις σεξουαλικού περιεχομένου που δεν θα έπρεπε να κάνει; Αλλά ποιος ορίζει το «πρέπει»; Ποιος μπορεί να σου πει ότι αυτό που σκέφτεσαι δεν θα έπρεπε να το σκεφτείς , και να το κάνεις ; Νομίζω κανείς. Η φαντασία έχει τεράστιους ορίζοντες, τους οποίους είναι ωραίο να εξερευνάς ..

Τι ορίζουμε όμως σαν σεξουαλική φαντασίωση ;

Σαν σεξουαλική φαντασίωση θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε τα σενάρια ερωτικού περιεχομένου που φτιάχνει το μυαλό μας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μας. Τα σενάρια αυτά μπορεί να βασίζονται και σε αληθινά γεγονότα, σε πρώην ερωτικούς συντρόφους , σε εμπειρίες , αλλά και σε 100% φαντασιώσεις. Μπορείς να πλάσεις μέρη, συνθήκες, πρωταγωνιστές , καταστάσεις..

Κυρίως όμως οι σεξουαλικές φαντασιώσεις αφορούν απωθημένα, ανθρώπους δηλαδή που δεν μπορέσαμε να έχουμε. Και έτσι επανερχόμαστε στο αρχικό μας ερώτημα. Υπάρχουν άραγε απαγορευμένες σεξουαλικές φαντασιώσεις ;

Με μεγάλη σιγουριά, θα πω πως όχι, δεν υπάρχουν. Μπορεί από διάφορους ανθρώπους να θεωρούνται ταμπού, ή κάτι μη ηθικό, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι φαντασιώσεις αποδεικνύουν την υγιή σεξουαλική υγεία, και την μη καταπίεση των συναισθημάτων ενός ανθρώπου.

Απόλαυσε την φαντασίωση σου, και αν είναι εφικτό μοιράσου την με τον εμπλεκόμενο. Μην νιώθεις φόβο, τύψεις, ντροπή για αυτά που σκέφτεσαι. Όλα αυτά αποτελούν μέρος της σεξουαλικής σου ολοκλήρωσης, και επίσης της διέγερσης σου, και αν τις εκφράσεις ειλικρινά μπορεί να συμβάλλουν και στην διέγερση κάποιου άλλου..

Μπορεί στην πραγματικότητα να υπάρχουν απαγορευμένες καταστάσεις (που και εδώ θα διαφωνήσω, αλλά αυτό λέει πολλές φορές ο λαός), αλλά στην φαντασία δεν υπάρχουν φραγμοί.

Να θυμάσαι όμως..

Το όλο θέμα της σεξουαλικής φαντασίωσης αποτελεί κάτι καλό, όταν οι σκέψεις είναι υγιείς και όχι «αρρωστημένες». Σε περίπτωση που μια σεξουαλική φαντασίωση μπορεί να οδηγήσει σε προβληματική συμπεριφορά, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε και να  συμβουλευτούμε κάποιον ειδικό.

Υγιείς σκέψεις, υγιείς πράξεις..

Νεότερα Άρθρα

Έρευνα: Γιατί οι άντρες με τατουάζ είναι πιο σέξι;

Her News b

Ποιο είναι το μυστικό για να ξεκινάμε την ημέρα μας με σεξ

Her News b

Σεξ: Τα καλύτερα τραγούδια που θα “ντύσουν” τις παθιασμένες στιγμές σας

HerNews ka