HerNews.gr
DECORNEWS

Vipart: Ανακάλυψε όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα με έκπτωση -20%

vipart

Σχέδια που αναβαθμίζουν την αισθητική των χώρων στους οποίους τοποθετούνται, προσωπικές δημιουργίες διακόσμησης και δώρα για όλους τους αγαπημένους μας με έκπτωση -20% από την Vipart.

Οι γιορτές στη Vipart δεν τελειώνουν τον Γενάρη, καθώς οι winter sales είναι εδώ και σου προσφέρουν -20% σε όλα τα προϊόντα και δωρεάν τα μεταφορικά έξοδα αποστολής. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι τόσο τα προϊόντα που έχεις λατρέψει, όσο και νέα σχέδια, όλα μπορείς να τα κάνεις δικά σου με την χειμερινή έκπτωση κάνοντας κλικ στο www.vipart.gr .

Επίλεξε ανάμεσα σε καμβάδες για να διακοσμήσουν τους τοίχους σου, σε μονόχρωμα, πολύχρωμα, γεμάτα ή αφαιρετικά σχέδια και οργάνωσε ήδη την διακόσμηση του χώρου σου. Ακόμη και αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση του κατάλληλου δώρου, ένας καμβάς είναι μια ιδιαίτερη επιλογή που δεν συναντάται εύκολα και αμέσως κάνει θετική εντύπωση.

vipart

Αν βέβαια ανήκεις σε εκείνους που σκέφτονται πιο εναλλακτικά ή ακόμη και πρακτικά, οι ποικιλία σε σχέδια παραβάν θα σε εκπλήξει.

Είναι άλλωστε ένα προϊόν statement, το οποίο μπορεί άνετα να μπει όχι μόνο στο σπίτι αλλά και σε επαγγελματικό χώρο. Τα prints που θ’ ανακαλύψεις θα σε κάνουν να μη ξεκολλάς.

vipart

Στη Vipart θα βρεις επίσης και μπλουζάκια, αυτοκόλλητα, αφίσες και μια τεράστια γκάμα σε εκτυπωτικά είδη. Είναι ένα είδος διακόσμησης, ένα είδος δώρου και μια σκέψη αγοράς που ξεφεύγει από τα καθημερινά και τετριμμένα, δίνει λύσει ακόμη και στους πιο απαιτητικούς, γι’ αυτό άλλωστε την προτείνουμε ανεπιφύλακτα.

vipart

Οι χειμερινές εκπτώσεις είναι εδώ, ο Ιανουάριος είναι ακόμη στην αρχή του και οι διαδικτυακές αγορές είναι κυριολεκτικά καλύτερες από ποτέ. Χρησιμοποίησε τον κωδικό WINTER20 εντός του site και η έκπτωση είναι δική σου!

 

Νεότερα Άρθρα

Πως να κάνετε το σαλόνι σας πιο όμορφο – Απλά και οικονομικά tips!

HerNews ka

Υπνοδωμάτιο: 4 ιδέες για να κοιμόμαστε με στυλ

Her News

Αφυγραντήρας: Η απαραίτητη επένδυση για ένα υγιές και ασφαλές σπίτι

HerNews ka