HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Σεξ : 3 μέρη εκτός κρεβατιού που πρέπει να το δοκιμάσεις

Σίγουρα έχεις σκεφτεί να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου και εκτός κρεβατιού. Είναι καλό να έχουμε φαντασία στις σεξουαλικές μας σχέσεις και να διαφεύγουμε από την ρουτίνα που έχουμε. 

Είναι πολύ ωραίο το κρεβάτι, δεν αντιλέγουμε. Ακόμα πιο ωραία είναι και η άνεση που έχουμε πάνω στο στρώμα. Τι θα κερδίσεις όμως αν επιλέξεις να βρεθείς ερωτικά με τον σύντροφό σου εκτός κρεβατιού ; Θα ανανεώσεις την σεξουαλική σου ζωή, και θα τονώσεις τις σεξουαλικές σας επιθυμίες. Η αίσθηση του ότι έχεις φύγει μακριά από την ασφάλεια του κρεβατιού σου , θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο έντονα την στιγμή. Η αδρεναλίνη λοιπόν που θα έχεις θα είναι όπλο για την καλύτερη ικανοποίηση και των 2 σας. 

Ποια είναι όμως τα μέρη στα οποία σου ορκιζόμαστε μια ονειρική σεξουαλική εμπειρία ;

Στο αυτοκίνητο 

Μήπως σκέφτηκες ότι είναι άβολο ; Αν το έχεις δοκιμάσει έστω μια φορά (και με τον κατάλληλο άνθρωπο) θα ξέρεις ότι μπορεί να πετύχει. Αυτός ο περιορισμός του χώρου, θα σε φέρει όσο πιο κοντά γίνεται με το ταίρι σου. Και αν δεις τα τζάμια να θολώνουν, πίστεψε με , τα έχετε καταφέρει πολύ καλά. 

Στο ντους 

Μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις αποτελεί το σεξ στο ντους. Την έχουμε δει σε πολλές κινηματογραφικές σκηνές, και στην σκέψη και μόνο θέλουμε να την πραγματοποιήσουμε αμέσως. Σεξ και το ζεστό νερό να τρέχει πάνω σας , είναι ο καλύτερος συνδυασμός. Αν βέβαια το έχεις ήδη δοκιμάσει στο δικό σου μπάνιο, σου προτείνουμε να κάνεις ένα search σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αθήνα, να βρεις αυτό που σου ταιριάζει και σε εξιτάρει, και να πας εκεί να το απολαύσεις. 

Στην παραλία

Και αφού πιάσαμε το στοιχείο του νερού, τι πιο ονειρικό από μια ερημική παραλία. Προσοχή, τονίζουμε το «ερημική» παραλία, για να μην γίνετε θέαμα. Το σεξ στην παραλία δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Και αν είναι ένα από αυτά τα πολύ ζεστά βράδια του καλοκαιριού , κάντε και μια βουτιά μετά..

Νεότερα Άρθρα

Sexsomnia: Πώς γίνεται να κάνεις σεξ στον ύπνο σου

Her News

Sexting: Μια στις τρεις γυναίκες νιώθει υποχρεωμένη να στείλει nudes

Her News

Makeup sex: Ποια είναι η καλύτερη στάση για να τα βρείτε μετά από καυγά

Her News