HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κόνι Μεταξά: “Oι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν”

Η Κόνι Μεταξά μίλησε ανοιχτά για όλα.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2nght Show” και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου μίλησε η ίδια για το γεγονός πως όλα τα νυχτερινά μαγαζία είναι πλέον κλειστά. Αυτό οφείλεται στα νέα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση λόγω της πανδημίας. Επίσης, εκείνη δήλωσε πως τησ αρέσει να ασχολείται με αρκετούς τομείς. 

Κόνι Μεταξά-hernews

Πιο συγκεκριμένα η Κόνι Μεταξά τόνισε χαρακτηριστικά πως:

“Μου είπες κάτι για να ξεκινάμε νέα πράγματα και να δοκιμάζουμε. Όταν εγώ έλεγα πριν χρόνια ότι θέλω και να τραγουδώ και να παίζω στο θέατρο και να κάνω τηλεόραση και να κάνω το Instagram, οι περισσότεροι τότε στον χώρο της μουσικής με κορόιδευαν. Τι είναι τραγουδίστρια; Τι είναι ηθοποιός; Τι είναι παρουσιάστρια;”

Κόνι Μεταξά-hernews

Κλείνοντας, εκείνη δε δίστασε να αναφέρει έντονα πως:

“Όταν έκλεισαν όλα αυτά, ήμουν η μόνη που είχα δουλειά. Μετά ξεκίνησαν όλοι να θέλουν να κάνουν άλλα πράγματα. Οπότε δεν πρέπει ποτέ να κλείνουμε πόρτες. Ήμουν ευλογημένη που από τον πρώτο καιρό που έγινε αυτό, είχα το πρωινό. Μπορεί να μην ήμουν μπροστά και να ήμουν από πίσω αλλά ναι δεν έχασα την δουλειά μου μέχρι το τέλος. Οπότε δεν ήμουν καθόλου εκτός δουλειάς γιατί είχα τολμήσει να δοκιμάσω καινούρια πράγματα”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Konnie Metaxa (@kmetaxa)

 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι απόψε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show

Her News

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές, αυτή είναι η φυσική μου ωριμότητα»

Her News

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Her News