HerNews.gr
Σχέσεις

Σχέση από απόσταση: Γιατί δεν θα πετύχει

ταξιδιώτης

Η σχέση από απόσταση είναι κάτι που όλοι έχουμε προσπαθήσει κάποια στιγμή. Γιατί όμως δεν θα πετύχει;

Συνήθως λένε ότι αν προσπαθήσεις πολύ, αν είσαι 100% δοσμένη στην σχέση σου, αν όλη μέρα και όλη την ώρα προσπαθείς για αυτή την σχέση τότε ίσως και να τα καταφέρετε. Αλλά αυτό απαιτεί τρομερή προσπάθεια, που στην τελική ίσως να μην αξίζει να την κάνεις. Πριν να ξεκινήσεις λοιπόν μια σχέση με κάποιον που δεν μένει κοντά σου, σκέψου :

Το μέλλον, το αβέβαιο

Ποιον κοροϊδεύεις τελικά ; Μάλλον μόνο τον εαυτό σου. Από την αρχή πρέπει να καταλάβεις ότι αφού ζείτε σε διαφορετικά μέρη , έχετε και διαφορετική ζωή. Είσαι έτοιμη να αφήσεις την ζωή σου , την καριέρα σου , όλα όσα σε έχουν κάνει τον άνθρωπο που είσαι για να μετακομίσεις σε μια άλλη πόλη ή και χώρα ; Και μην βασιστείς στο ότι εσύ μπορεί να χρειαστεί να μην το κάνεις. Σου είναι εύκολο να το ζητήσεις από τον σύντροφό σου ; Μάλλον όχι

ταξίδι

Η επαφή, η ανύπαρκτη

Μπορεί όταν βρίσκεστε να ανεβαίνει πολύ η θερμοκρασία, να περνάτε τέλεια, να κάνετε τα πάντα μαζί. Όταν σας χωρίζει η απόσταση όμως; Σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει η άνεση να πεις στον άνθρωπό σου «Μπορείς να βρεθούμε τώρα;» , και να κάνει τα πάντα για να βρεθείτε. Θα έρθει η στιγμή που θα τον χρειάζεσαι και εκείνος θα είναι χιλιόμετρα μακριά

Η επικοινωνία, η κουραστική

Όλη μέρα, όλη νύχτα στα μηνύματα , στα τηλέφωνα , στο facetime. Στην αρχή θα χαμογελάς στην οθόνη με κάθε ειδοποίηση , μετά όμως θα αρχίσεις να κουράζεσαι , να μην βρίσκεις χρόνο , να χάνεις την όρεξη σου. Πόσο να αντέξεις κιόλας μέσα από μια οθόνη; Είναι απαιτητική η απόσταση, και καταβάθος το ξέρεις.

facetime

Ο πειρασμός , ο άτιμος

Θα μπαίνεις σε πειρασμούς, δεν θα ελέγχεις τον εαυτό σου και τις σκέψεις σου , και θα είσαι συνεχώς φοβισμένη ότι ίσως γνωρίσεις κάποιον άλλον. Και όχι το ότι βρίσκεστε σε διαφορετικά μέρη δεν δικαιολογεί την απάτη. Ο γνωστός κανόνας του ταχυδρομικού κώδικα , που λέει ότι αν οι ταχυδρομικοί κώδικες είναι διαφορετικοί, δεν μετράει η απιστία, δεν ισχύει και δεν αποτελεί δικαιολογία.

 

Νεότερα Άρθρα

Ποιοι είναι οι 3 τύποι προσωπικότητας που έχουν τις πιο επιτυχημένες σχέσεις

HerNews ka

Mην κατηγορείς τον εαυτό σου που χρειάζεται χρόνο για να τον ξεπεράσει

HerNewskl

Τι σημαίνει βάζω τα όρια μου;

Her News