HerNews.gr
Γνώμες

Μόλις Χώρισα: Εσύ τι τύπος χωρισμένου είσαι;

heart

Μόλις χώρισες και έχεις πέσει στα πατώματα; Η μήπως όχι; Εσύ λοιπόν τι τύπος χωρισμένου είσαι;

Όταν έρχεται λοιπόν εκείνη η στιγμή του “μόλις χώρισα” και νιώθεις πως δεν ανήκεις πουθενά, εμείς σου βρίσκουμε μια θέση στη λίστα μας και ανάλογα με το πώς χώρισες σου δημιουργούμε και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση.Ακόμα και για έσενα που δεν τα έβαψες μαύρα..

broken

Η “άνοιξε πέτρα για να μπω”

Η κλασσική εκδοχή χωρισμένης, που μόλις χωρίζει κλαίει λες και ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Χώρισες και θες να το ζήσεις; Ε θα το ζήσεις! Και θα το ζήσεις σωστά, με τις τύψεις τις ωραίες, με τις ευθύνες όλες δικές σου, με τα -δεν-υπάρχει-ζωή-χωρίς-εσένα, με την καρδιά σου ξέφραγο αμπέλι για όποτε και αν θέλει να γυρίσει. Και στο repeat θα παίζει ο Ρέμος, και τα μάτια θα γίνουν κόκκινα από το κλάμα, και δεν θα κοιμηθείς, και όλα αυτά.. τα ωραία. 

Όσο για την μουσική υπόκρουση,το ελληνικό ρεπερτόριο είναι η πρώτη σου επιλογή..

Η “υπεράνω”

Νομίζεις πως είσαι μια κυρία, δηλώνεις πως είσαι έτοιμη να ακούσεις όλα τα  νέα του πρώην σου και φυσικά για την καινούργια του σχέση ενώ δεν διστάζεις να του πεις και ένα «έλα μωρέ δεν πειράζει, θα βρω κάποιον σαν εσένα και να έχεις και μια υπέροχη ζωή, γιατί είμαι η τέλεια, υπεράνω πρώην σου».

Όσο για την μουσική υπόκρουση, η Adele τα είχε πει κάποτε..

H “αφήστε με, θα μου περάσει”

Εδώ μιλάμε για μια ιδιαίτερη κατηγορία. Όλοι ξέρουμε κάποια που στον χωρισμό της θα μας πεις “Χώρισα, αφήστε με να κλάψω μια μέρα, και θα είμαι εντάξει” Μήπως είσαι μια από αυτές; Μια από όσες χρειάζονται λίγο μόνο χρόνο ( ή τουλάχιστον έτσι πιστεύουν ) και μετά βάζουν σε όλα μια κόκκινη γραμμή και προχωράνε παρακάτω; Η δύναμη ψυχής είναι τεράστια, για όσους βάζουν το τέλος και το κάνουν όντως πράξη.

Όσο για την μουσική υπόκρουση, είναι η ώρα που δοξάζουμε την Καίτη Γαρμπή..

Η “θα το πληρώσεις ακριβά”

Έκλαψες, ξέσπασες,φώναξες, και τώρα για όλο αυτό θα πληρώσει. Σκούπισες τα μάτια σου από τα δάκρυα , κοιτάχτηκες στον καθρέπτη και είπες “Όλα εδώ πληρώνονται”. Υπάρχουν και οι εκδικητικοί άνθρωποι, και σε κάποιες περιπτώσεις τους δίνουμε όλα τα δίκια του κόσμου.

Όσο για την μουσική υπόκρουση,το κάρμα θα κάνει την δουλειά του.. σωστά;

Εσύ πως τα αντιμετωπίζεις τα πράγματα; Όπως και αν φερθείς, να θυμάσαι πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται και πως σίγουρα, θα το ξεπεράσεις.. 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

Νεότερα Άρθρα

Γιατί τόσος πανικός με την ταινία «Barbie»;

HerNews ka

HisStories 03: Δεν θα μάθεις ποτέ γυναικοκτόνε γιατί θα είσαι πάντα μόνος. Με τις «κακές στιγμές σου».

Her News b

Αλήθεια ή Ψέματα: Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος

Her News