HerNews.gr
Ελλάδα

Πάνος Νάτσης: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός ηθοποιός

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά το θάνατο του Πάνου Νάτση σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Πάνος Νάτσης σκοτώθηκε σε τροχαίο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου.
Ήταν μόλις 31 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί του Σαββάτου (29.01.2022), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο. Ο ηθοποιός ενεπλάκη σε τροχαίο κατά την επιστροφή του από το σπίτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, η οποία είχε γενέθλια.

Πως έγινε το τροχαίο δυστύχημα:

Σύμφωνα με τον Alpha, ήταν 06:30 του Σαββάτου όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε συγκρούστηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες με φορτηγό αυτοκίνητο. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο κέντρο της Αθήνας.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος θα διερευνηθούν από την Τροχαία, ωστόσο σύμφωνα με την ίδια πηγή, φαίνεται να υπάρχει παραβίαση προτεραιότητας είτε από τον ίδιο είτε από τον οδηγό του φορτηγού. Αγνωστο παραμένει αν ο Πάνος Νάτσης φορούσε κράνος.

«Αδύνατον να δεχθούμε αυτό το τραγικό νέο», έγραψε ο ηθοποιός και προέδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας στο Facebook.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης:

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου του 1991 στην Αθήνα και αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012. Είχε συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» (2013-2014), «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» (2015-2016), «Ο ήχος του όπλου» (2016-2017) και σε πολλές ακόμη. Για τρίτη χρονιά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη, «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του».

Οι τηλεοπτικές συμμετοχές του:

Στην τηλεόραση συμμετείχε στην κωμική σειρά του Alpha, «Αστέρας Ραχούλας» (2016-1017), ενώ είχε πρωταγωνιστήσει επίσης στην καθημερινή σειρά του ANT1, «Γυναίκα χωρίς όνομα» (2018). Αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστούσε στη νέα κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες».

Όσον αφορά στον κινηματογράφο, έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» (2015), ενώ το 2016 ακολούθησε η ταινία «3000». Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Play: The Movie».

Νεότερα Άρθρα

Power pass: Οι προϋποθέσεις, τα κριτήρια και τα βήματα για να «κλειδώσετε» την επιστροφή των έως 600 ευρώ

Her News b

Σχολεία: Μέντορας, Ενδοσχολικός Συντονιστής, Όμιλοι – Με τρεις νέους θεσμούς ξεκινά η χρονιά

Her News b

Μαρίνα Πατούλη: Με συγκλόνισε το εξώδικο του Γιώργου

Her News b