HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Να την παρουσιάσει κάποιος άλλος;”

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν κατάφερε να συγκρατήσει την ενόχληση της.

Ο καλλιτεχνικός χώρος θρηνεί τον πρόωρο χαμό του ηθοποιού Πάνου Νάτση. Eκείνος έφυγε σε μικρή ηλικία το Σάββατο μετά από ένα μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Κατερίνα” θέλησε να αποσπάσει κάποια λόγια της συντρόφου του ηθοποιού, Διονυσίας.

Εκείνη φανερά συντετριμμένη δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και μπήκε αμέσως στην πολυκατοικία της. Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με την κίνηση του συνεργείου. Έτσι, δήλωσε ανοιχτά στο πλατό της εκπομπής πολύ εκνεύρισμένη πως: 

“Καταλαβαίνω ότι κάνουμε εκπομπή, εγώ προσωπικά δεν… Διαφωνώ με αυτό. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Από εκεί και πέρα την ευθύνη της εκπομπής την έχουμε πολλοί άνθρωποι μαζί. Τηλεοπτικά συμβαίνει. Δεν είπα ότι η συνάδερφος ήταν αγενής, ήταν πολύ ευγενική. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Θέμη δεν θέλω να νευριάζεις από πάνω. Θέλεις να πάμε στον Βαλάντη; Να πάμε στον Βαλάντη”. 
Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο εκνευρισμός της

Επίσης, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να προσθέσει με έντονο συναισθηματικό φόρτο ότι:

“Νίπτω τας χείρας μου. Δεν μπορώ να λέω τη γνώμη μου πουθενά; Να ξέρω γιατί αυτή τη στιγμή είπα ότι αυτό με στεναχώρησε. Δεν μπορώ; Δεν μπορώ να διαφωνήσω με κάτι που βλέπω; Μάλλον δεν είμαι κατάλληλη για αυτή την εκπομπή. Θέλετε να την παρουσιάσει κάποιος άλλος; Αφού επέλεξαν εμένα θα με αφήνουν να λέω τη γνώμη μου. Θα παρουσιάζω με αξιοπρέπεια, αλλά οφείλω να λέω τη γνώμη μου. Δεν μου άρεσε αυτό που είδα. Δεν μπορώ να βλέπω το πλάνο μιας κοπέλας που ήταν χρόνια με έναν άνθρωπο και πήγαν να παντρευτούν και τον έχασε”. 

Κατερίνα Καινούργιου-hernews

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: “Δε μπορούσα να τα ερμηνεύσω. Ζούσα ένα σκηνικό “Μαλέσκου” επί 100”

HerNewskl

Νικηφόρος για Τούνη: «Είναι μαχήτρια. Θα είμαι δίπλα της»

Her News b

Μίλτος Τεντόγλου: «Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος, αλλάζω εντελώς & γίνομαι πολύ σοβαρός. Στην κανονική μου ζωή δεν είμαι έτσι»

HerNews ka