HerNews.gr
Social News

Με αυτό τον τρόπο θα έχεις περισσότερα views στα Instagram Stories

Τα Instagram Stories φαίνεται πως είναι το απόλυτο Social-Media-Trend της εποχής. Και η αλήθεια είναι πως τραβούν όλα τα βλέμματα είτε κάποιος το κάνει για επαγγελματικούς λόγους είτε απλά θέλει να έχει ένα ωραίο προφίλ. 

Καταρχάς πρέπει να χρησιμοποιούμε σωστά τα feautures που μας δίνει το Instagram. Προσπαθούμε να μην υπερβάλουμε βάζοντας emojis, GIFs, hashtags, tags, χρώματα και αρώματα σε ένα μόνο story. Δίνουν περισσότερο engagement και κάνουν τους χρήστες να αλληλοεπιδρούν μαζί μας.

Γενικά επίσης όπως και στο προφίλ μας έτσι και στα stories είναι καλό να κρατάμε μια ομοιομορφία. Προσπαθούμε να μη χρησιμοποιούμε συνδυασμούς χρωμάτων που δεν ταιριάζουν με την εικόνα ή το βίντεο που θέλουμε να ανεβάσουμε. Μοιραζόμαστε με τους φίλους μας κάτι ενδιαφέρον, κάτι αστείο, κάτι που θα θέλαμε κι εμείς να δούμε αντίστοιχα.

Τα Instagram Stories είναι αυτή τη στιγμή το πιο ενδιαφέρον και διαδραστικό κανάλι μέσα από το οποίο μπορείς να αγγίξεις τον κόσμο. Ο δείκτης παρακολούθησης είναι αρκετά πάνω από 50% για τον μέσο όρο των stories και όλο και περισσότεροι χρήστες καταβροχθίζουν καθημερινά περιεχόμενο με μανία. 

Όπως και σε κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο, θα πρέπει να δημοσιεύεις συχνά περιεχόμενο στα stories σου. Όσο πιο συχνά ανοίγει ο χρήστης τα stories σου, τόσο πιο κοντά στην αρχή θα εμφανίζονται. Αν θέλεις να διατηρήσεις αυτή την καλή θέση, θα πρέπει να κρατήσεις ένα σταθερό ρυθμό στις δημοσιεύσεις σου.

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της στη σκηνή και συγκινεί – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Αφροδίτη Γραμμέλη: Νέα κόντρα στα social media

Her News

Ποιοι διάσημοι έκαναν διακοπές στη Νάξο – ΦΩΤΟ

Her News