HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μίλτος Τεντόγλου: «Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος, αλλάζω εντελώς & γίνομαι πολύ σοβαρός. Στην κανονική μου ζωή δεν είμαι έτσι»

Το βράδυ της Πέμπτης 19/10 ο  Ολυμπιονίκης στο άλμα εις μήκος Μίλτος Τεντόγλου, θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 19/10 στην εκπομπή «Happy Day», ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για την προσωπική του ζωή, για το πως προτιμά να περνά τον ελεύθερο χρόνο του ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως είναι… «τεμπέλης».

«Δεν βάζω προσωπικές μου στιγμές στα social media, δεν μου αρέσει καθόλου αυτό και όσο μπορώ το αποφεύγω», δήλωσε ο Μίλτος Τεντόγλου. 

Για το πως του αρέσει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του δήλωσε: «Στην Αθήνα βγαίνω σπάνια και συνήθως βγαίνω μόνο για κανένα φαγητό ή σινεμά. Το πιο αγαπημένο μου σημείο στο σπίτι είναι ο υπολογιστής μου και μετά το κρεβάτι. Είμαι τεμπέλης και μου έχουν πει να μην το λέω, αλλά είμαι». 

Κλείνοντας, ο Μίλτος Τεντόγλου εξομολογήθηκε πως: «Όταν μπαίνει μπροστά ο στίβος, αλλάζω εντελώς και γίνομαι πολύ σοβαρός. Στην κανονική μου την απλή ζωή, δεν είμαι καθόλου έτσι». 

Δείτε το trailer:

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Το Ναυάγιο: Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει» – Έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA

HerNews ka

Euphoria: Η σειρά που άλλαξε τα δεδομένα και “τρέλανε” το κοινό

Her News b

Θοδωρής Αθερίδης: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει, αποκλείεται να είπε κακό πράγμα για εμένα»

Her News