HerNews.gr
Fitness

3 εύκολα βήματα για να ξεκινήσεις επιτέλους τρέξιμο

running

Θέλεις να γυμναστείς, αλλά βαριέσαι; Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα.

Όλα όμως είναι στο μυαλό, και μια απόφαση μακριά. Για αυτό, αντί να σκέφτεσαι πόσο δεν σου αρέσει η γυμναστική, σκέψου πόσα θα σου προσφέρει, αν απλά ξεκινήσεις τώρα! Πως όμως θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις τρέξιμο; Ακολούθησε τα 3 απλά βήματα και θα τα καταφέρεις:

run

Σήκω από τον καναπέ

Μπορώ να καταλάβω την κούραση που νιώθεις μετά τη δουλειά. Σίγουρα γυρνώντας στο σπίτι σου το μόνο που θέλεις είναι να κάτσεις στον καναπέ και να ξεκουραστείς, ταυτόχρονα ενδεχομένως να πρέπει να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού ή να μαγειρέψεις. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι το μόνο που σε εμποδίζει από όλα όσα πρέπει να κάνεις είναι η σκέψη σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα και ξεκίνα. Κλείδωσε τη φωνούλα στο κεφάλι σου και απλά ξεκίνα. Όλα όσα έχεις να κάνεις θα δεις ότι μπορούν να γίνουν πιο γρήγορα και θα έχεις το χρόνο που χρειάζεσαι αφού τα τελειώσεις.

Φτιάξε το δικό σου playlist

Θυμάσαι όλα εκείνα τα τραγούδια που μπορεί να άκουγες και στα εφηβικά σου χρόνια ακόμα και σε έκαναν να θες να σηκωθείς και να χορέψεις; Εκείνα τα τραγούδια που όσο κατεβασμένη διάθεση και αν είχες σου έφτιαχναν το κέφι και τη διάθεση; Αυτά τα τραγούδια είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το τρέξιμο με ευχάριστη διάθεση. Θα σου δώσουν κίνητρο και ενέργεια σε κάθε σου βήμα. Θα σε κάνουν να πεισμώσεις και να πείσεις τον εαυτό σου ότι μπορείς να τρέξεις για 3′ ακόμα. Φτιάξε το δικό σου playlist και θα με θυμηθείς!

workout

Αθλητικός εξοπλισμός

Για να ξεκινήσεις το τρέξιμο στην πραγματικότητα χρειάζεσαι μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μία φόρμα ή ένα κολάν και ένα t-shirt. Όλα είναι πράγματα που σίγουρα έχεις στο σπίτι σου. Ωστόσο αφού κάνεις την αρχή θα σου πρότεινα να βρεις και διάφορα gadget που θα κάνουν το τρέξιμό σου ακόμα πιο εύκολο και ευχάριστο. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι κάποιο κολάν που να έχει μία τουλάχιστον σφιχτή τσέπη για τα απολύτως απαραίτητα ώστε να μη χρειάζεσαι κάποιο τσαντάκι που να χτυπάει πάνω σου ενώ τρέχεις!

 

Νεότερα Άρθρα

Τι να τρώμε μετά την προπόνηση: Τρόφιμα που μας δίνουν ενέργεια & ποια πρέπει να αποφεύγουμε

HerNews ka

Μπανάνα peeling: Η νέα τάση που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα

HerNewskl

Αλκοόλ και Διατροφή: Πως να μην πάρεις βάρος

Her News b