HerNews.gr
Γνώμες

Άλλος στο κρεβάτι μου, και εσύ μόνιμα στο μυαλό μου..

bed

Και με ρωτάς, πως πάει η ζωή; Είναι άδειο το κρεβάτι σου τα βράδια; Και εγώ τι να σου πω; Πως να σου πω ότι έχω παρέα; Εκείνος είναι στο κρεβάτι μου, μα εσύ δεν φεύγεις από το μυαλό μου.. 

Γράφει η Χριστίνα Φωντή

Ήταν πρωί όταν κατάλαβα πόσο σε θέλω. Ήταν όμως βράδυ όταν μου είπες ότι εσύ δεν νιώθεις το ίδιο. Δεν με πείραξε, δεν γίνεται να έχω πάντα ό,τι θέλω. Μα εσένα δεν σε ήθελα απλά, εσένα είχα ανάγκη να σε νιώθω. Και αυτό δεν αλλάζει, και ίσως και να μην αλλάξει σύντομα, ό,τι και αν γίνεται στο κρεβάτι μου. Το ίδιο βράδυ, ένας φίλος μου γύρισε και μου είπε: “Εσύ στα 24 σου, πρέπει να βγεις, να πιεις, να το γιορτάσεις, και να δεις πόσο εύκολα το κρεβάτι σου θα γεμίσει.” Και το έκανα!

woman

Λοιπόν κορίτσια μου..

Το κρεβάτι γεμίζει όντως. Το μυαλό όμως δεν μπορεί άλλος να  το γεμίσει. Δεν έχει χώρο να μπει κάποιος άλλος. Δεν άφησες χώρο και δεν κατηγορώ μόνο εμένα για αυτό. Κατηγορώ και εσένα. Εσένα που με έκανες να νιώσω διαφορετικά. Και όσο και αν προσπαθώ να αδειάσω το μυαλό μου, να αφήσω κάποιον άλλον να χτυπήσει την πόρτα του, δεν μπορώ. Είσαι σαν την κάπνα που γεμίζει το δωμάτιο μου. Με πνίγεις, αλλά δεν μπορώ να σε αποχωριστώ. 

Για αυτό κάθε φορά που με αγγίζει ο άλλος, κάθε φορά που με φιλάει, κάθε φορά που ξαπλώνουμε στο κρεβάτι, το μυαλό μου τρέχει σε εσένα. Δεν σκέφτομαι τι κάνεις με κάποια άλλη. Σκέφτομαι αν ήσουν εσύ εδώ στην θέση του , τι θα έκανες; 

lips

Και ενώ κάποιοι λένε ότι αυτό είναι μαρτύριο, για εμένα είναι βάλσαμο.

Γιατί χωρίς να σε σκέφτομαι δεν θα τα κατάφερνα. Γιατί η ικανοποίηση δεν είναι μόνο σαρκική. Κάποιοι κάνουν έρωτα στο σώμα, και κάποιο στο μυαλό. 

Μα όταν θα καταλάβετε εσείς οι άντρες, τι χάσατε όταν μας αφήσατε, κάποιος άλλος θα κάνει έρωτα και στα 2, ταυτόχρονα.. 

 

 

Χριστίνα Φωντή

Insta https://instagram.com/christinafonti_
FB https://facebook.com/xxfontis
Twitter https://twitter.com/fontifonti_

 

Νεότερα Άρθρα

Tελικά πρέπει να διαγράφουμε τις φωτογραφίες των πρώην μας;

HerNewskl

4 πεποιθήσεις που χρειάζεται να έχετε για να βρείτε την αληθινή αγάπη

HerNews ka

Το δεν σου μιλάω είναι κακοποίηση;

Her News