HerNews.gr
BRIDE NEWS

Μήπως ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να σας κάνει πρόταση γάμου;

ring

Όταν πρόκειται για πρόταση γάμου, υπάρχουν 2 είδη: Αυτή που θα σας σοκάρει και την οποία δεν περιμένετε με τίποτα. Και αυτή που έχετε προβλέψει πριν καν αποφασίσει ο σύντροφός σας να σας κάνει.

Πως λοιπόν θα καταλάβετε ότι ο σύντροφός σας είναι έτοιμος για  το μεγάλο βήμα και την πρόταση γάμου;

Αναφέρεται στο μέλλον 

Λένε πως οι άντρες δεν είναι ρομαντικοί και πως δε σκέφτονται τη δέσμευση με τον ίδιο τρόπο που την αντιλαμβάνονται οι γυναίκες. Παρόλα αυτά εάν όλο και συχνότερα «πιάνετε» τον φίλο σας να μιλάει για το κοινό σας μέλλον τότε είναι βέβαιο πως κάτι έχει αρχίσει να τον απασχολεί πιο σοβαρά. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως ένας ερωτευμένος σύντροφος μπορεί να κάνει τα πάντα για να κρατήσει δίπλα του τη γυναίκα που αγαπάει. 

proposal

Είναι αγχωμένος

Tο πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το ότι έχει ξεκινήσει να συμπεριφέρεται περίεργα. Όταν τον αντιμετωπίζετε, είναι ασαφής και αμήχανος ; Το βλέπετε συνεχώς αγχωμένο με κάτι που δεν σας λέει τι είναι; Πρόκειται για ένα καθαρό σημάδι προετοιμασίας για την πρόταση γάμου. Φυσικά είναι σημαντικό να μη μπερδέψετε αυτά τα «στοιχεία» με αυτά της απιστίας ή κάποιου άλλου σοβαρού προβλήματος.

Έχει έρθει κοντά με την καλύτερή σας φίλη

Ή και με την αδερφή σας. Παρατηρείτε ότι ξαφνικά ο σύντροφός σας είναι πιο άνετος με μια από τις πιο κοντινές σας φίλες ή με μέλη της οικογένειάς σας; Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ετοιμάζεται να σας κάνει την πολυπόθητη ερώτηση. Αυτή η συμπεριφορά του μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι τους ζητά να κρατήσουν το μυστικό του. Kαι αναμφίβολα στο γεγονός ότι αυτά τα άτομα τον βοήθησαν να κάνει την ιδανικότερη επιλογή από το κοσμηματοπωλείο, και τον τρόπο που θα γίνει η πρόταση. 

weddingας

Θέλει να περάσετε μόνοι σας τις επόμενες διακοπές

Οι διακοπές είναι οι τέλειες ευκαιρίες για προτάσεις γάμου. Εάν, λοιπόν, ο σύντροφός σας, σας ζητήσει να περάσετε την μερικές μέρες  κάπου μακριά από την οικογένειά σας και τους φίλους σας τότε αυτό είναι πιθανό να σημαίνει μια διαφορετική εξέλιξη στη σχέση σας. Μπορεί κάτι τέτοιο να μην είναι απόλυτα σαφές αλλά η αλήθεια είναι πως προορισμοί όπως ένα ρομαντικό νησί ή το αιώνια ερωτεύσιμο Παρίσι θα σας κάνουν να δείτε πιο καθαρά τις προθέσεις του. Και τι πιο όμορφο από μια πρόταση γάμου σε ένα ονειρικό μέρος;

 

Νεότερα Άρθρα

Αξιολάτρευτοι τρόποι για να ντύσετε τον σκύλο σας για τον γάμο σας

HerNews ka

Τύποι ανθρώπων που συναντάμε σε ένα γάμο! – Εσείς τι τύπος είστε;

Her News

Ο πολιτικός γάμος γίνεται… ψηφιακός: Μέσω του gov.gr η έκδοση άδειας

Her News