HerNews.gr
Social News

Lindsay Lohan: Επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση και οι fans της έμειναν έκπληκτοι

Lindsay Lohan: Επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση και οι fans της έμειναν έκπληκτοι

Η Lindsay Lohan είναι από τα πρόσωπα, τα οποία έχουν απασχολήσει για αρκετό καιρό.

Η ίδια είχε υπάρξει πρωταγωνίστρια σε πολλές ταινίες του Hollywood στις αρχές του 2022. Παρά την μεγάλη επιτυχία που είχε, η Lindsay Lohan δεν κατάφερε να τη διαχειριστεί. 

Lindsay Lohan: Επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση

Η συνεχόμενη έκθεση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιούργησαν σε εκείνη ένα αίσθημα πίεσης και η ζωής της πήρε την αντίθετη κατεύθυνση. Παρά τα όσα πέρασε, αποφάσισε να επιστρέψει, κάνοντας μια τηλεοπτική διαφήμιση. 

Αυτό έγινε με αφορμή το Super Bowl και τις διαφημίσεις που προβάλλονται κατά τη διάρκεια του event. Η διαφήμιση που πρωταγωνίστησε είχε ως τίιτλο What’s Gotten into Lindsay”,  και αφορούσε την προώθηση μιας αλυσίδας γυμναστηρίων. Η Lindsay Lohan θέλησε να αναδείξει τον τρόπο ζωής της, ο οποία άλλαγε και το πώς τη βοήθησε η γυμναστική. 

Στη συνέχεια, θέλησε να δώσει έμφαση στο ότι ο σωστός τρόπος ζωής, γυμναστικής και  άθλησης μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Στο βίντεο κάνουν επίσης την εμφάνιση τους οι William Shatner, Dennis Rodman, Buzzy Cohen και Danny Trejo.

Lindsay Lohan: Επέστρεψε και πάλι στην τηλεόραση

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:

“Η γυμναστική είναι ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου. Μου φέρνει την ισορροπία που αγαπώ. Είναι αναζωογονητικό να βάζω πίσω μου για πάντα το παρελθόν και να μοιράζομαι με τους ανθρώπους το πώς ζω σήμερα τη ζωή μου”.

 

Νεότερα Άρθρα

Hot girl summer: To feral girl summer ήρθε να εκθρονίσει το TikTok trend!

HerNewskl

John Legend: Τα πλάνα του τραγουδιστή για τα Χριστούγεννα και το νέο του τραγούδι

Her News

Τριαντάφυλλος: Ζαλίζει με τα χρήματα που έβγαλε από το Survivor

Her News b