HerNews.gr
Social News

Περικλής Κονδυλάτος για Κάτια Ταραμπάνκο: “Μάθημα από σένα δε δεχόμαστε”

O Περικλής Κονδυλάτος δε μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του έναντι της Κάτιας Ταραμπάνκο. 

Περικλής Κονδυλάτος-hernews

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε την επιστροφή της στο Survivor και έχει προκαλέσει ήδη αρκετές αντιδράσεις, όπως αυτή του Περικλή Κονδυλάτου.

Αρχικά, εκείνη αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο περσινό κύκλο και από το γεγονός πως την είχαν κατηγορήσει πως είχε κλέψει. Στα λεγόμενα της απάντησε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά στο προσωπικό του account στο Instagram  ότι:

“Λοιπόν επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπίσουμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μη μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση. Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρώθηκαν δουλειές όπως είπε φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες”.

Περικλής Κονδυλάτος-hernews

Δες τη δημοσίευση

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Λουίζα Βούρου: Παραδέχεται τον χωρισμό της από τον Γιάννη Παπαγεωργίου

Her News

Εριέττα Κούρκουλου: Για ποιον λόγο επέλεξε να κάνει αποχή από τα social media – «Είναι από τις λίγες φορές που αισθάνομαι ανήμπορη να βοηθήσω»

HerNews ka

Naomi Campbell: H τρυφερή φωτογραφία με την κορούλα της

HerNewskl