HerNews.gr
Ελλάδα

Πάτρα: «Ετσι πέθαναν τα 3 μας παιδιά.. Το μόνο που ακούω είναι “είσαι φόνισσα”;»

Την πρώτη τους συνέντευξη από το σπίτι τους, στην Πάτρα, έδωσαν οι γονείς των τριών παιδιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια… Οι γονείς των τριών παιδιών μίλησαν στην κάμερα του Star και στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης απο την Πάτρα, μίλησαν για τα όσα βίωσαν τα παιδιά τους, τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν και πώς κατέληξαν.

Το ζευγάρι απάντησε και στα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες, για τα περί επαγγέλματος, για το γεγονός ότι εκείνη ήταν και στις τρεις περιπτώσεις στο πλευρό των παιδιών της όταν άφησαν την τελευταία τους πνοή, λέγοντας:

«Κανείς δεν ξέρει τι περνά στο σπίτι του ο άλλος», ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης αρχικά και πρόσθεσε: «Θα σας πω κάτι χαρακτηριστικό, έφυγε η Μαλένα, η Ρούλα ήταν σε άσχημη κατάσταση και η Τζωρτζίνα της έλεγε “κοίτα μας, με τον μπαμπά δεν κλαίμε”».

«Εφυγε η Μαλενίτσα, υπήρχε όμως η Τζωρτζινούλα πίσω», πρόσθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Μας ρωτούν πώς μπορέσατε να συνεχίσετε… Μα γιατί να σταματήσει η ζωή όταν είχαμε πίσω άλλο παιδί; Δεν μας αφήνουν να θρηνήσουμε, κοιτάμε να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση και όχι τα παιδιά αυτά που έφυγαν», πρόσθεσε ο πατέρας.

Η συνέντευξη κρατάει 60 ολόκληρα λεπτά και μέσα από αυτή, οι γονείς μιλούν για τα όσα βίωσαν με τον χαμό των τριών παιδιών τους.

Με μαύρα ρούχα η 33χρονη μητέρα και ο 30χρονος πατέρα κάθησαν μαζί στον ίδιο καναπέ και έχουν απέναντι τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο και την τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής. 

«Την Ίριδα τη βρήκε νεκρή η αδερφή μου»

Για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, την Ίριδα, η οποία γεννήθηκε το 2021, είπε:

«Την Ιρίδα την βρήκε νεκρή η αδερφή μου. Προσπάθησα να της κάνω ανάνηψη στην κουζίνα αλλά δεν τα κατάφερε. Οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν γονιδιακό πρόβλημα». Η Τζωρτζίνα που γεννήθηκε το 2013 είδε και τις δύο αδερφές της να πεθαίνουν.
«Ενώ κοιμόμουν μαζί με την Τζωρτζίνα, πετάχτηκε και έκανε σπασμούς. Ήταν μελανιασμένη στα χείλη της. Από τον φόβο μας και μόνο την πήγαμε στο νοσοκομείο» λέει η 33χρονη για τον τρίτο θάνατο.

Για όλα όσα γράφτηκαν, οι γονείς απο την Πάτρα απαντουν:

«Εγινε σίριαλ η ζωή μας, δεν μας άφησαν να θρηνήσουμε το παιδί μας». «Η μάνα φοβάται να βγει από το σπίτι της», λέει για τη σύζυγό του ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Η ζωή μας έχει βγει στη δημοσιότητα και μας κατακρίνουν οι δικαστές του πληκτρολογίου γιατί χαμογελάμε», λέει η 33χρονη μάνα. «Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου γιατί προφανώς υπάρχουν εγκλήματα και εγκληματίες αλλά εμείς δεν είμαστε εγκληματίες», τόνισε η μάνα.

Έχουμε ξεκινήσε ήδη τις νομικές διαδικασίες προς τους δημοσιογράφους που γράφουν ανακρίβειες. «Ρούλα, έκανες κακό στα παιδιά σου;» ρώτησε τη μητέρα ο δημοσιογράφος, με τη μητέρα να απαντά πως κανείς δεν πήγε να τη ρωτήσει πως θα πείραζε τα παιδιά της.

Νεότερα Άρθρα

Κορoνοϊός: 1.496 νέα κρούσματα -53 νεκροί, 707 διασωληνωμένοι

Her News b

ELLAS 21: Το νέο τραγούδι της MONIKA

Her News

Μουσείο Ακρόπολης: Ηλικιωμένος με ακράτεια έκανε την ανάγκη του ….. πίσω από άγαλμα

HerNews ka