HerNews.gr
Social News

Ο Kanye West απαντά στο αίτημα της Kim Kardashian να αναγνωρισθεί νομικά ως ”άγαμη”

kardashian

Και ενώ η υπόθεση του διαζυγίου τους εκκρεμεί, η Kim Kardashian έχει υποβάλλει αίτημα στο δικαστήριο, με το οποίο ζητά να αναγνωρισθεί και επίσημα, νομικά ως άγαμη. Ποια είναι η αντίδραση του Kanye West;

Ο ίδιος ο Kanye έχει περάσει στην αντιπαράθεση μετά την υποβολή του αιτήματος της Kim Kardashian. Ο 44χρονος ράπερ κατέθεσε την Τετάρτη την δική του απάντηση, στην αίτηση της πρώην του στο Ανώτατο Δικαστήριο τον περασμένο Δεκέμβριο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το People.

Οι δικηγόροι του Γουέστ ισχυρίζονται ότι η χορήγηση του καθεστώτος ως «άγαμη» πριν διευθετηθούν ζητήματα όπως η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και οι κοινές περιουσίες τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε «έναν κίνδυνο δυσμενών συνεπειών».

kardashian

«Μια πρόωρη καταγγελία του καθεστώτος γάμου δημιουργεί επίσης εμπόδια στην απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων» εάν ένας από αυτούς «παντρευτεί ξανά πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση του διαζυγίου» επισημαίνεται στην απάντηση της πλευράς του ράπερ.

Η απάντηση θέτει αρκετές «προϋποθέσεις» από πλευράς Γουέστ, συμπεριλαμβανομένου του να χάσει η Kardashian τα συζυγικά της προνόμια με τον Γουέστ αλλά και τον νέο της σύζυγο, στην περίπτωση που ξαναπαντρευτεί, μέχρι να επιλυθεί η διαφορά τους για την επιμέλεια.

Τα συζυγικά προνόμια επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους συζύγους να αποκρύπτουν τις συνομιλίες μεταξύ τους αλλά και να μπορεί να μην καταθέτει ο ένας σύζυγος εναντίον του άλλου.

«Εάν το καθεστώς (ως έγγαμη) τερματιστεί τώρα χωρίς την διευθέτηση των περαιτέρω διαδικασιών, τότε θα προκύψουν εμπόδια για την απόκτηση αποδεικτικών στοιχείων σχετικά με την ανατροφή των παιδιών και την επιμέλεια, στην περίπτωση που η Κιμ ξαναπαντρευτεί πριν ολοκληρωθεί η υπόθεση», αναφέρουν τα έγγραφα.

kim kardashian

Παράλληλα, ο West θέλει να ασκηθεί το «δικαίωμά της αποζημίωσης αν πεθάνει κάποιο από τα δύο μέρη (του ζεύγους)» και η Kardashian να συμφωνήσει να μην μεταφέρει περιουσιακά στοιχεία από το καταπίστευμα τους πριν αποφασιστούν οι όροι για τον διαχωρισμό της περιουσίας τους.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η Kardashian «απέρριψε» τα αιτήματα του Γουέστ.

Προς το παρόν, έχει οριστεί μόνο ακρόαση στις αρχές Μαρτίου, σχετικά με αίτημα τηςKim Kardashian να επιστρέψει στο πατρικό της όνομα.

 

Νεότερα Άρθρα

Η Super Κική περιμένει μωράκι: «Θα γίνω μαμά και μάλιστα μόνη μαμά»

Her News

Άκης Πετρετζίκης: «Η σύζυγός μου έχει πολύ καλό μεταβολισμό, τρώει πίτσες και εγώ βραστό κοτόπουλο»

HerNews ka

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε» – Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια χωρίς τον πατέρα του

HerNews ka