HerNews.gr
Beauty

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Η  κερατίνη ΚΥΑΝΑ έρχεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα για τα μαλλιά σας.

Τα μαλλιά σας είναι το στέμμα σας και ψάχνετε τρόπους να αποκτήσετε ίσια και υγιή μαλλιά. Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό για να έχετε τα μαλλιά, που ονειρεύεστε και βλέπετε τόσο καιρό στα περιοδικά;

Η απάντηση ακούει στο όνομα της κερατίνης ΚΥΑΝΑ, η οποία υπόσχεται από την αρχή θεαματικά αποτελέσματα. Παραδεχτείτε το! Τα καλοχτενισμα μαλλιά είναι προνόμοιο λίγο γυναικών και εσείς θα είστε από αυτές.

Αποχαιρετήστε το φριζάρμα και τις ξηρές άκρες με την κερατίνη ΚΥΑΝΑ!

Χωρίς κάποια αίσθηση φριζαρίσματος στα μαλλιά σας και έχοντας απαλές άκρες, θα είστε πάντοτε σα να επισκεφθήκατε πριν λίγες ώρες το κομμωτήριο. Μην ξεχνάτε πως οι βαφές ταλαιπωρούν σε μεγάλο βαθμό την τρίχα σας.

Μαντεύουμε, λοιπόν, πως έχετε δοκιμάσει αρκετές θεραπείες ανά καιρους και κυρίως θεραπείες κερατίνης. Αυτή όμως ήρθε για να σας απαλλάξει από κάθε είδους ταλαιπωρία!

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Η κερατίνη KYANA αλλάζει τη συμπεριφορά της τρίχας.

Πιο συγκεκριμένα, η θεραπεία αξιοποιεί τις πλέον καινοτόμες προτάσεις στον χώρο της τεχνολογίας των καλλυντικών. Με ποιον τρόπο; Φυσικά, με τη βοήθεια των προστατευτικών ιδιοτήτων των στοιχείων της φύσης. Αυτή η θεραπεία κερατίνης  εγγυάται εκπληκτικά αποτελέσματα και παράλληλα απόλυτη προστασία των μαλλιών .

Ποια είναι τα αποτελέσματα που πρέπει να περιμένετε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της θεραπείας;

Aν αποφασίσετε να δοκιμάστε την κερατίνη, τότε σίγουρα θα τη λατρέψετε καθώς προσφέρει απαλά μαλλιά και συμβάλλει στην αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Επίσης, προσδίδει φυσική κίνηση στα μαλλιά, κρατώντας τα μακριά από το φριζάρισμα.

ΚΥΑΝΑ: Η θεραπεία κερατίνης που απομακρύνει το φριζάρισμα και θρέφει τις άκρες των μαλλιών!

Η θεραπεία κερατίνης Total Lisse της ΚΥΑΝΑ προσφέρει:

  • Εξαιρετική απόδοση για ίσια , απαλά και λαμπερά μαλλιά με απόλυτο έλεγχο φριζαρίσματος για διάστημα έως και 4 μήνες
  • Είναι η  ιδανική λύση για κάθε τύπο μαλλιών ακόμα και για βαμμένα ή αποχρωματισμένα μαλλιά .
  • Ασφάλεια στην χρήση αφού ακολουθεί τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές κοσμετολογίας .Επιπλέον η KYANA διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για πριν και μετά την εφαρμογή της κερατίνης, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση αλλά και η διάρκειας αυτής μέσα στον χρόνο. Ποια είναι αυτά τα προϊόντα;Αρχικά, επιλέξτε σαμπουάν, σαμπουάν για τη συντήρηση της,  μάσκες botox, μάσκες αναδόμισης και hermo-protective cream. Επίσης, οι έμπειροι ειδικοί θα σας ενημερώσουν σωστά, ενώ οι τεχνικοί θα σας δείξουν τη χρήση τους.
  • Ποια γυναίκα δε θέλει να γλιτώσει χρόνο και να κάνει μόνη της το  styling των μαλλιών της; Ένα στέγνωμα είναι αρκετό και θα είστε η βασίλισσα της ομορφιάς!Τα κομμωτήρια που μπορείτε να απευθυνθείτε για την κερατίνη ΚΥΑΝΑ βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Kάντε κλικ εδώ. Ο κόσμος της αισθητικής σας ανήκει. 

Άλλωστε, μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει. Τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους…

Νεότερα Άρθρα

BTL: Η top θεραπεία σύσφιξης, γράμμωσης & αδυνατίσματος

Her News

Christmas make up look: Αυτό είναι το φίλτρο του TikTok που σου δείχνει ποιο σου ταιριάζει!

HerNewskl

Amarena Cherry: Το πιο girly χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου

HerNewskl