HerNews.gr
Social News

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε» – Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια χωρίς τον πατέρα του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε μια συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα 29 Μαΐου, από την απώλεια του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία έκανε μια εξίσου συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, o Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια κοινή του φωτογραφία με τον πατέρα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

“6 χρόνια. Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε”, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δηλώσει για τον πατέρα του:

«Ήμουν τυχερός γιατί είχα την ευτυχία να ζήσω τον πατέρα μου μέχρι τα 49 μου και να τον απολαύσω σε στιγμές που ήταν αποφορτισμένος από τις ευθύνες στη σταδιοδρομία του. Η μάνα μου έφυγε νωρίτερα, αλλά αισθάνομαι ότι λες” τι θα σου έλεγε ο πατέρας σου, αν του έκανες μια ερώτηση”, και λες ότι έχεις την εμπειρία να απαντήσεις.

Ο πατέρας μου για να φτάσει πρωθυπουργός πέρασε δια πυρός και σιδήρου και έκανε ένα comeback που δεν ήταν συνηθισμένο για την αποχή. Αλλά θυμάμαι τις δυσκολίες, είχε πολλά ανοιχτά μέτωπα, αλλά και μια δύσκολη εκλογή που μετά έχασε μετά από 3,5 χρόνια.

Ήταν πάντα εξαιρετικά ψύχραιμος, κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του κάπνιζε λίγο παραπάνω. Μπορείς να καταλάβεις την ένταση μόνο τη στιγμή που κάθεσαι στην καρέκλα. Αλλά επειδή είχε μια κάπως ζεν αντιμετώπιση… Δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος όσο είμαι τώρα, γιατί κατέληξα ότι όταν αντιδράς θυμωμένος, κάνεις λάθος και όταν αφήνεις τα συναισθήματα να σε κυριεύουν, σε τυφλώνει».

Ντόρα Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση της για τα 6 χρόνια της απώλειας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – «Δεν υπάρχει ημέρα που να μην μου λείπεις»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Νίκος Μπάρκουλης: “Ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου“

Her News b

Μισέλ Φάιφερ: Γιόρτασε τα 65α γενέθλια της με μια φωτογραφία στο Instagram

Her News

Jennifer Lopez – Alex Rodriguez: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Her News b