HerNews.gr
Σχέσεις

Ελεύθερη σχέση: Αυτοί είναι οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις

relationship

Οι ανοιχτές σχέσεις έχουν τεράστια αξία στην κοινωνία, ακόμα κι αν πολλοί άνθρωποι δεν το αναγνωρίζουν.

Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν πολύ υψηλότερα και ποιοτικότερα επίπεδα επικοινωνίας όταν εμπλέκονται περισσότερα άτομα σε μια σχέση.  Ακολουθούν ορισμένοι κανόνες για την ελεύθερη σχέση που πρέπει να ακολουθήσετε εάν θέλετε να το κάνετε αυτό με επιτυχία.

Η επικοινωνία είναι το No1

Δεν εννοώ απλώς ότι πρέπει να ρωτήσετε πώς ήταν η μέρα τους όταν επέστρεψαν από τη δουλειά. Αφιερώστε χρόνο και χώρο για να συναντήσετε ο ένας τον άλλον. Ρωτήστε για το παρελθόν τους και τους μελλοντικούς τους στόχους και φιλοδοξίες. Με την επικοινωνία χτίζονται όλες οι σχέσεις, ακόμα και οι ελεύθερες.

couple

Μην δίνετε σημασία στο τι λένε οι άλλοι

Οι μισοί από αυτούς δεν θα σας καταλάβουν επειδή δεν έχουν προσπαθήσει να μάθουν για εσάς. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μένουν ικανοποιημένοι με τις μεγαλομανείς προκαταλήψεις τους και δεν αισθάνονται ποτέ να τις ξανασκεφτούν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σημαντικοί για την ανάπτυξή σας. Προχωρήστε με αυτό που εσείς πραγματικά θέλετε να κάνετε, και μην σκέφτεστε “τι θα πει ο κόσμος”..

Σκεφτείτε τι θέλετε εκτός της σχέσης αυτής

Ενώ μαθαίνετε ξανά πράγματα για τον τρόπο που λειτουργεί η κοινωνία, αφιερώστε ένα λεπτό για να σκεφτείτε τη δική σας σχέση με τις σχέσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι όλες οι απροσδόκητες ή μη παραδοσιακές επιθυμίες που είχατε μπορούν τώρα να επιτευχθούν. Πολλοί άνθρωποι έχουν δεξιότητες και ταλέντα και τρόπους να σας υποστηρίξουν με τρόπο που δεν είναι δυνατός με ένα μόνο άτομο. Δεν χρειάζεται να ανταλλάξετε αξίες ή να θυσιαστείτε σε μια σχέση.

couple

Συχνό check in

Μερικές φορές, η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη. Ειδικά  με ομοϊδεάτες που οι ίδιοι επικοινωνούν με έναν έντονα ειλικρινή, οικείο τρόπο. Μερικά πράγματα είναι δύσκολο να τα ακούσεις, αλλά πρέπει να τα ακούσεις για να βελτιωθείς. Μπορεί να θέλετε μια ανοιχτή σχέση, αλλά ο σύντροφός σας μπορεί να έχει δεύτερες σκέψεις. Και αυτό θα πρέπει να το σεβαστείτε.

 

Νεότερα Άρθρα

Tips για να ανανεώσετε τη σχέση σας

Her News

Dating burnout: Μήπως σε έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού;

Her News

Beige flags: Η νέα τάση στον όρο του dating που αντικαθιστά τα red flags

HerNewskl