HerNews.gr
Σχέσεις

Dating burnout: Μήπως σε έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού;

Η αναζήτηση της αγάπης μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική κατάσταση σε αυτή τη σύγχρονη εποχή, όταν η πληθώρα επιλογών, χάρη σε εταιρείες όπως το Tinder, έχει κάνει πιο δύσκολα τα ραντεβού.

Οι άνθρωποι δεν περνούν πλέον από μια ρομαντική γνωριμία για να αποφασίσουν αν θέλουν να συνάψουν μια σοβαρή σχέση. Αντίθετα, τα ραντεβού για γρήγορο ποτό και οι εύκολες καταστάσεις έχουν γίνει ο κανόνας. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να περάσουν μήνες ή και χρόνια μαζί και να αναρωτιούνται ακόμα «Τι είμαστε»;

Ας είμαστε ειλικρινείς. Είναι δύσκολα τα ραντεβού. Εάν είστε ελεύθεροι που προσπαθείτε να βρείτε μια σωστή σχέση όπου έχετε έναν επίσημο τίτλο, συναντάτε τους φίλους και την οικογένεια του συντρόφου σας και χτίζετε ένα μέλλον μαζί, πιθανότατα θα βιώσετε απογοήτευση, φόβο, ακόμα και απελπισία.

Αλλά μην κατηγορείτε τον εαυτό σας. Πρώτον, δεν είστε μόνοι. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εσάς. Οι αγώνες σας δεν είναι μοναδικοί για εσάς. Δεν είναι συνετό να τους παίρνετε προσωπικά. Δεύτερον, είστε ακριβώς εκεί που πρέπει να είστε. Και αυτό το μέρος στο οποίο βρίσκεστε δεν είναι το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι και καλό για εσάς.

Αν λοιπόν αναρωτιέστε αν βιώνετε ένα dating burnout και σας έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού, είστε στο κατάλληλο άρθρο!

Σημάδια ότι βιώνετε ένα dating burnout από αποτυχημένα ραντεβού

Μερικές φορές γίνεστε εχθρικοί στα ραντεβού. Δεν γνωρίζατε ότι μπορείτε να απαντήσετε στην ερώτηση γιατί είστε single με τόσο έντονο σαρκασμό και ειρωνεία, εκπλήσσοντας ακόμη και τον εαυτό σας.

Η σκέψη ότι θα βγεις με κάποιον για να γνωριστείτε σας εξουθενώνει παρά σας ενθουσιάζει. Είστε πολύ χαρούμενοι που πηγαίνετε σινεμά με τη μαμά σας ή πηγαίνετε σε ένα μπαρ με φίλους. Η σκέψη να συναντηθείτε πραγματικά με κάποιον για ένα ραντεβού, όμως; Αυτό είναι αρκετό για να θέλετε να τρυπώσετε κάτω από τα σκεπάσματα σας και να μην βγείτε ποτέ.

Είχατε μια μεγάλη σειρά από κακά ραντεβού. Δεν ξέρετε γιατί, αλλά το ένα μετά το άλλο ήταν απαίσια. Είτε είναι επειδή δεν μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό, είτε όλοι οι τύποι που συναντάτε δεν είναι εμπνευσμένοι, δεν έχετε γνωρίσει κανέναν με τον οποίο να νιώθετε την σπίθα εδώ και αρκετό καιρό.

Τα σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι είναι ο “ένας”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Dry texting: Αυτός είναι ο λόγος που σας κάνει ghosting όσο βρίσκεστε ακόμη στη φάση του texting!

HerNewskl

Zombieing: Μετά το γνωστό σε όλες μας “ghosting” έρχεται ο νέος όρος – Η σημασία του

HerNews ka

Πρώτο ραντεβού: Συμβουλές για να πετύχει

HerNews ka