HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Night Out: Το νέο trailer της ανατρεπτικής εκπομπής του MEGA TV

Νέο trailer δημοσιεύτηκε για την ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA TV “Night Out”, με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. 

Ένα άκρως fun trailer, γυρισμένο στο κέντρο της Αθήνας, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να μας δείχνει την 1η μέρα των γυρισμάτων της νέας ανατρεπτικής εκπομπής. Με έντονο το στοιχείο του χιούμορ, χορό, τραγούδι (σε ερμηνεία του Χρήστου Δάντη)  και πλάνα από τους δρόμους της Αθήνας, το νέο trailer, μας προετοιμάζει για την πιο διασκεδαστική εκπομπή. 

Έπειτα από αναβολές της πρεμιέρας λόγω επικαιρότητας, το “Night Out” έρχεται επιτέλους αυτή την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 23.40 στο κανάλι του MEGA. 

nightout

Τι είναι το πολλά υποσχόμενο “Night Out”;

Σε κάθε επεισόδιο της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA TV , ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται έναν καλεσμένο και τον καλεί στις πιο απίθανες δοκιμασίες. Όλα ξεκινούν με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, με την πρώτη συνάντηση να γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές προκλήσεις, από την πιο συνηθισμένη μέχρι την πιο απρόβλεπτη. Απρόβλεπτο σκηνικό, διάθεση στα ύψη, και όρια που.. χάνονται! Η βραδιά φυσικά ολοκληρώνεται με μία ειλικρινή κουβέντα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής καλεσμένη θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη που θα έρθει αντιμέτωπη με την πρόκληση του ice skating.

nightout

Δείτε το νέο ιδιάιτερο trailer του “Night Out” ΕΔΩ!

Στην ομάδα των συντελεστών βρίσκουμε την Μαργαρίτα Δρούτσα στην αρχισυνταξία και τον Αντρέα Γεωργίου στην σκηνοθεσία. Μια παραγωγή της Make It Productions. Τη μουσική των τίτλων της εκπομπής έχει γράψει ο Χρήστος Δάντης.

Μην χάσετε την πρεμιέρα της εκπομπής την Πέμπτη 10 Μαρτίου στις 23:40, μόνο στο MEGA TV!

Νεότερα Άρθρα

Μαρία Μενούνος: Ραγίζει καρδιές για την περιπέτεια με τον καρκίνο – «Έλεγα θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;»

HerNews ka

Χριστίνα Κολέτσα: “Με φλερτάρουν απροκάλυπτα στα social media, από κοντά όμως τίποτα”

Her News

Πέτρος Λαγούτης: «Εμείς οι ηθοποιοί είμαστε ανασφαλή όντα»

HerNews ka