HerNews.gr
Social News Τηλεοπτικά νέα

Σμαράγδα Καρύδη στο Night Out: Ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη να δώσει ρόλο στον… σκύλο της!

karidi

Πρεμιέρα είχε χθες η νέα late night εκπομπή του MEGA “Night Out”, με παρουσιαστή τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Ποδαρικό στην εκπομπή έκανε η Σμαράγδα Καρύδη  η οποία πέρασε από διάφορες δοκιμασίες, και έδωσε στιγμές με άπειρο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό. 

nightout

Στο concept της εκπομπής, βλέπουμε το καλεσμένο και τον παρουσιαστή μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο. Εκεί  γίνονται συζητήσεις αλλά και απίστευτες δοκιμασίες. Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός , Σμαράγδα Καρύδη , κλήθηκε να παίξει «θάρρος ή αλήθεια» όταν η διαδρομή της εκπομπής την οδήγησε στη συγκεκριμένη στάση!

Όταν ο δείκτης, του παιχνιδιού, έδειξε «θάρρος», η Σμαράγδα Καρύδη έπρεπε να πάρει τηλέφωνο τον καλό της φίλο, Γιώργο Καπουτζίδη. Έπρεπε  να του ζητήσει να λάβει μέρος στη νέα του τηλεοπτική δουλειά ο σκύλος της, Γιάννης προκειμένου να ανέβουν οι ακόλουθοι του στα social media.

Όπως ανέφερε και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, το Instagram account του σκύλου της Σμαράγδας Καρύδη, έχει αρκετούς χιλιάδες followers

«Γιώργο, θέλω αν μπορείς να μου κάνεις μια χάρη… Υπάρχει καμία περίπτωση να βρούμε έναν τρόπο να παίξει ο Γιάννης στη σειρά σου;»  ανέφερε η Σμαράγδα Καρύδη , προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της.

nightout

 «Το σκυλί ο Γιάννης;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης για να λάβει θετική απόκριση από την συνάδελφο του.

«Επειδή θα πάει πολύ καλά η σειρά σου, θέλω να έχει και ο Γιάννης μια τηλεθέαση και κάπως να τον γνωρίσουν οι άνθρωποι και να μεγαλώσουν οι followers του και να κάνει διαφημιστικά στο Instagram»..  συμπλήρωσε η Σμαράγδα Καρύδη.

Το καλύτερο όμως σε όλη αυτή την επικοινωνία ήταν ότι ο ηθοποιός και φίλος της Γιώργος Καπουτζίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση της Σμαράγδας Καρύδη. 

Στο “Θάρρος ή Αλήθεια” που έπαιξε η ηθοποιός με τον παρουσιαστή Θεοχάρη Ιωαννίδη, αποκάλυψε πως έχει ψάξει κινητό συντρόφου της. Ακόμα αποκάλυψε  ότι έχει κάνει αγορές από sex shop.

Νεότερα Άρθρα

Giveaways: Το Her News θα σας γεμίσει δώρα!

Her News

Αθηναΐς Νέγκα: «Πήρα τη λεύκη μου για ποτό στην Άνω Σύρο»

Her News

Δανάη Μπάρκα για Τάσο Ξιαρχό: «Αυτοί οι άνθρωποι χρήζουν αγάπης»

Her News b