HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο με εγκεφαλική διαταραχή

Hailey Bieber-hernews

H Hailey Bieber περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της.

Το γνωστό μοντέλο και σύζυγος του διάσημου τραγουδιστή Justin Bieber μεταφέρθηκε εκτάτως στο νοσοκομείο στην περιοχή Palm Springs. Η Hailey Bieber είχε κάποια προβλήματα κινητικότητας στα ξαφνικά και ο σύζυγος της την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Hailey Bieber-hernews

Μάλιστα, σύμφωνα με ξένες δημοσιεύσεις, οι γιατροί έκαναν κάποιες δηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα είπαν πως τα συμπτώματα της παρουσιάζονται σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και όχι σε τόσο νεαρή ηλικία. 

Για αυτόν τον λόγο και εξετάζουν το ενδεχόμενο η εγκεφαλική διαταραχή να σχετίζεται με τον Covid-19, καθώς το αγαπημένο ζευγάρι είχε νοσήσει πριν λίγο καιρό.

Η Hailey Bieber στα social media

Η ίδια από την πλευρά της, θέλησε να ενημερώσει τους fans της για την κατάσταση που βιώνει και έγραψε στα social media της:

Ο Justin Bieber βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Θα ακυρωθεί η περιοδεία του;

“Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου, που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου. Όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες. Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν”. 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τα αδέρφια του – ΦΩΤΟ

HerNews ka

Selena Gomez: Σε τρυφερά στιγμιότυπα με τον Benny Blanco σε αγώνα των Lakers

HerNews ka

Eva Mendes: Στην Ελλάδα για διακοπές – Το βίντεο που δημοσίευσε

HerNews ka