HerNews.gr
Beauty

Dry Shampoo: To ξηρό σαμπουάν που με έσωσε!

Το dry shampoo, δηλαδή το ξηρό σαμπουάν είναι ένα θαύμα για εμάς τις γυναίκες που τα μαλλιά τους λαδώνουν εύκολα και μια από τις  πιο «σωτήριες» beauty ανακαλύψεις στο μπουντουάρ μίας γυναίκας.

Ο βασικός στόχος του είναι να φρεσκάρει τα μαλλιά ανάμεσα στα λουσίματα όταν δεν έχεις χρόνο να λουστείς και να απορροφά τη λιπαρότητα, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας. Έτσι το μαλλιά μας δεν φαίνεται λαδωμένο.  Το βασικό του λοιπού πλεονέκτημα είναι ότι σε μορφή spray ή πούδρας, το dry shampoo μπορεί να προσθέσει όγκο και υφή στα σημεία που χρειάζεσαι.

Δοκίμασε να εστιάσεις στις ρίζες των μαλλιών σου μετά στο κάτω μέρος τους (αναποδογυρίζοντας το κεφάλι σου). Κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου, έτσι ώστε να απορριφθεί όση ποσότητα χρειάζεται. Μπορείς να κάνεις skip λοιπόν, το καθημερινό λούσιμο, ψεκάζοντας μόνο στη φράντζα/ αφέλειες σου (και πιο συγκεκριμένα, στο κάτω μέρος τους- που αγγίζει το μέτωπο) λίγο dry shampoo.

Όμως, οι «μαγικές» του ιδιότητες δεν σταματούν εκεί. Μπορεί να το χρησιμοποιήσουμε και ως λακ. Και σε αντίθεση με τη λακ, το dry shampoo δεν αφήνει βαριά ή κολλώδη αίσθηση στα μαλλιά, επιτρέποντας μετά να περνάς εύκολα τόσο τη βούρτσα όσο και τα δάχτυλά σου ανάμεσά τους.

Τέλος, αν χρησιμοποιείς το ξηρό σαμπουάν σου πιο συχνά σε σχέση με το κανονικό σαμπουάν σου αυτό σημαίνει πως έχεις αρχίσει να αποκτάς εθισμό για αυτό προσοχή, όλα χρειάζονται μέτρο. 

 

Νεότερα Άρθρα

Είναι ο αέρας του αεροπλάνου τόσο κακός για το δέρμα μας; – Αλήθεια ή μύθος;

HerNews ka

Επιδερμίδα: Τρόποι αναζωογόνησης μετά τον ήλιο

Her News

Victoria Beckham: Η ρουτίνα περιποίησης της μπορεί να σας δώσει τη λαμπερή επιδερμίδα των ονείρων σας

HerNews ka