HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Elite: Έρχεται η 5η σεζόν στο Netflix!

elite

Η 5η σεζόν του Elite ειναι γεγονός!

Η επιτυχημένη ισπανική νεανική σειρά Elite θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου. Αυτή την σεζόν θα δούμε 8 νέα επεισόδια και την ιστορία να συνεχίζεται από τα γεγονότα της 4ης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα στην πέμπτη σεζόν θα δούμε τα γεγονότα που ακολούθησαν τη δολοφονία του Armando (Andrés Velencoso) από τον Guzmán (Miguel Bernardeau) και την προσπάθεια των υπολοίπων να καλύψουν την δολοφονία.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε το Netflix, όπου βλέπουμε παλιούς και νέους χαρακτήρες να χορεύουν.

Δείτε το Teaser ΕΔΩ

Το cast της 5ης σεζόν του Elite μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τους: Itzan Escamilla ως Samuel (“Samu”), Omar Ayuso ως Omar, Claudia Salas ως Rebeka (“Rabe”), Georgina Amorós ως Cayetana (“Caye”), Carla Díaz ως Ariadna (“Ari”), Martina Cariddi ως Mencía, Manu Ríos ως Patrick, Pol Granch ως Phillipe, Andrés Velencoso ως Armando, Diego Martín ως Benjamin.

Ας γνωρίσουμε και τους νέες προσθήκες στην σειρά που “σπάει” τα ταμεία του Netflix. Υπόσχονται να μας χαρίσουν νέα δεδομένα στην σειρά:

 Valentina Zenere 

Η Valentina Zenere είναι ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια από την Αργεντινή. Έγινε γνωστή από τον  ρόλο της σε πρωτότυπη σειρά του Disney Channel (Soy Luna)

valentine

André Lamoglia 

O André Lamoglia είναι 24χρονός ηθοποιός, γεννημένο στην Βραζιλία. Και ο ίδιος έχει υπάρξει μέρος του Disney Channel. 

andre

Adam Nourou 

Ο Adam Nourou είναι ηθοποιός με καταγωγή από την Γαλλία. Είναι από τους μικρότερους του cast καθώς γεννήθηκε το 2002.

 

adam

Ανυπομονούμε να δούμε τι έχει να μας δώσει η 5η σεζόν της ανατρεπτικής σειράς, που ξέρει να συνδυάζει το μυστήριο, τον έρωτα και την καθημερινότητα των νέων. 

Μόνο στο Netflix! 

Νεότερα Άρθρα

MEGA: Η Σίσσυ Χρηστίδου τα σάρωσε όλα!

Her News b

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χρειαζόμαστε μια σταθερή κυβέρνηση – Θα ασχοληθώ προσωπικά με το project νέο ΕΣΥ την επόμενη τετραετία»

HerNews ka

Έλενα Χριστοπούλου: «Η Βίκυ Καγιά από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και πρέπει να είμαι αντικειμενική»

HerNews ka