HerNews.gr
Social News

Ο Χρήστος Μάστορας εκμυστηρεύεται στην Δανάη Μπάρκα: “Ονειρεύομαι να μου αρέσω κάποια στιγμή”

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην Δανάη Μπάρκα, στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA, και εκμυστηρεύτηκε σημαντικά πράγματα για την ζωή του αλλά και για την επιτυχία που κάνουν οι  «Μέλισσες».

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας ανέφερε:

“Δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να έχει τόσο μεγάλη διάρκεια η “φάση μας”, αλλά πιστευάμε πολύ στο πρώτο τραγούδι-single μας.”

mastoras

Η Δανάη Μπάρκα ρώτησε τον τραγουδιστή αν υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκε ότι θέλει να τα παρατήσει:

“Την εποχή του «Έλεγες» αισθανόμουν ότι, έδινα πολλά παραπάνω από όσα έπαιρνα από αυτό που συνέβαινε. Νομίζω πως η κατανόηση από τα παιδιά ήταν αυτή που με βοήθησε. Μοιράστηκα την ανησυχία μου το αν δηλαδή θα μπορώ να ανταπεξέλθω και στο πόση προσοχή λαμβάνω εγώ, σε συνάρτηση με το ποσά δίνω γι’ αυτήν τη μπάντα. Ήθελα κατανόηση, ήθελα να με καταλάβουν, γιατί είναι διαφορετικό για τον frontman” τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.

Στην συνέχεια πρόσθεσε :

“Δεν κάνουμε μουσική για την επιτυχία, αλλά για να περνάμε καλά εμείς πάνω στο stage και να μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Μπορεί η επιτυχία να σταματήσει να συμβαίνει αύριο. Το έχουμε αποδεχτεί αυτό. Οι “Μέλισσες” δεν μπορεί να παύουν να υπάρχουν επειδή δεν έχουν ανταπόκριση, θα πρέπει να είναι επιλογή τους” 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη” ρώτησε τον τραγουδιστή αν υπάρχει ταβάνι στα όνειρα του.. Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε χαρακτηριστηκά:

“Ονειρεύομαι να μου αρέσω κάποια στιγμή. Ακόμα προσπαθώ να φτάσω εκεί. Δεν είμαι ποτέ σίγουρος για τα τραγούδια που βγάζω και δεν μετράω την επιτυχία ενός τραγουδιού με views και με likes”

μαστορασ

Ο τραγουδιστής επίσης συνέχισε λέγοντας..

“Αν έχεις καλή σχέση με την οικογένειά σου, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στη ζωή σου. Το σκέφτομαι δεκαπέντε χιλιάδες φορές, όταν πάω να ανεβάσω κάτι στα social. Πάντα κάθομαι διαβάζω σχόλια, κακώς το κάνω. Φοβάσαι να εκφράσεις απόψεις που μπορεί να φαντάζουν ακραίες εκ πρώτης όψεως, αλλά είναι απλά η αρχή ενός διαλόγου. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εχθροί, να πετάμε πέτρες ο ένας στον άλλον.”

Νεότερα Άρθρα

Μπαράκ Ομπάμα: Γιορτάζει τα 60ά γενέθλια της συζύγου του με τον πιο τρυφερό τρόπο

HerNews ka

Τζέρεμι Ρένερ: Ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

HerNews ka

Μαρία Ηλιάκη: Η πρώτη ανάρτηση στο μαιευτήριο!

Her News b