HerNews.gr
Social News

Γιώργος Παπαδόπουλος: Κάνει επική φάρσα στην σύζυγό του Γαλάτεια – Σε κατάσταση ΣΟΚ η ίδια!

papadopoulos

“Θύμα” φάρσας από τον σύζυγο της Γιώργο Παπαδόπουλο και από τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μίχο έπεσε η Γαλάτεια Βασιλειάδη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, του MEGA. 

Η πιο επιτυχημένη φάρσα της εκπομπής, μας χαρίζει απίστευτα στιγμιότυπα ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδόπουλο και την σύζυγο του Γαλάτεια Βασιλειάδη.. μέσα σε ένα ασανσέρ. 

παπαδοπουλος

Το concept

Σύμφωνα με το concept, το διάσημο ζευγάρι έπρεπε να δώσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο της εκπομπής , μέσα σε ένα ασανσερ, για την υποτιθέμενη νέα στήλη “Elevator Stories”. Σε αυτή , οι καλεσμένοι θα πρέπει να απαντάνε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου όσο θα μεταφέρονται μέσα στο ασανσερ, από όροφο σε όροφο.

Πως αντέδρασε όμως η Γαλάτεια σε αυτό που ακολούθησε;

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ανελκυστήρας σταματάει να λειτουργεί. Η σύζυγος του Γιώργου Παπαδόπουλου, βρίσκεται σε πανικό , καθώς είναι κλειστοφοβική, όπως η ίδια δηλώνει στο βίντεο. Ξεκινάει να φωνάζει, και ο φόβος είναι ήδη ζωγραφισμένος στο πρόσωπο της από τα πρώτα δευτερόλεπτα της διακοπής. 

Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν με τηλεφωνικές οδηγίες κάποιου τεχνικού, ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποφασίζει να διορθώσει την “βλάβη”. Στην προσπάθεια του, γίνεται μια “έκρηξη” όπου αποτελειώνει την φάρσα. Η Γαλάτεια παθαίνει σοκ! 

παπαδοπουλος

Αμέσως ο τραγουδιστής Γιώργος Παπαδόπουλος, μαζί με τον Κωνσταντίνο Μίχο, σπεύδουν να της αποκαλύψουν ότι είναι φάρσα και να της ζητήσουν συγγνώμη. Τα ουρλιαχτά της Γαλάτειας έχουν γίνει όμως ήδη viral..

Όπως σημειώνει και ο δημοσιογράφος της εκπομπής, πρόκειται για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Από το βίντεο φαίνεται καθαρά πόσο αγαπάνε την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Οι ίδιοι μοιράζονται τις όμορφες στιγμές τους και στα προσωπικά τους profile στα social media. 

Δείτε την επική φάρσα του “Πάμε Δανάη” ΕΔΩ

 

Νεότερα Άρθρα

Κωστής Μαραβέγιας: “Είσαι υπέροχη σύζυγέ μου. Είσαι ένα θαύμα”

Her News b

Δανάη Μπάρκα: Στα Τέμπη με την εκπομπή της κάνοντας Αυτοψία στο σημείο της σύγκρουσης

HerNews ka

Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο!

HerNewskl