HerNews.gr
Social News

Νίκος Μπάρτζης: “Ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα!”

bartzis

Καλεσμένος στο «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης για να σχολιάσει το φετινό Survivor..

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Νίκος Μπάρτζης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για την σχέση του με τον James Καφετζή, αλλά και για τις δυσκολίες μετά το παιχνίδι.

Αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά του λέγοντας ότι διατηρεί το μαγαζί που είχε ανόιξει μετά την αποχώρηση του από το Survivor, και ότι ετοιμάζεται να ανοίξει ένα ακόμα σε διαφορετικό στυλ αυτή την φορά.

mpartzis

Στην συνέχεια ο Νίκος Μπάρτζης ρωτήθηκε για το αν κρατάει επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του. Συγκεκριμένα εστίασαν στον James Καφετζή, με τον οποίο φάνηκε να είχαν ιδιαίτερο δέσιμο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. 

«Δεν κάνουμε παρέα με τον Τζέιμς. Εχθρούς δεν έχουμε, με όλους καλά. Έχουμε περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι με όλα τα παιδιά. Περισσότερο μιλάω με τον Ηλία Μπόγδανο.Μέσα στο παιχνίδι υπήρξαν τσακωμοί, τώρα που βγήκαμε έξω μια χαρά τα λέμε με τον Ηλία. Με έχει βοηθήσει κιόλας. Επαγγελματικά πράγματα δεν κοιτούσα ποτέ με τον James, δεν με ένοιαζε ποτέ εμένα η τηλεόραση. Δεν ξέρω τι κάνει και ο καθένας ,καθένας κοιτάει τη δουλειά του. Δεν μετράω πόσο καιρό έχω να του μιλήσω, δεν είναι και η κοπέλα μου. Τον είδα προχθές, είπαμε ένα γεια και ok», αποκάλυψε. Με την Άννα Μαρία κρατάμε μια επαφή.” ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

bartzis

Ο αγρότης, που συμμετείχε στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να ενταχθεί στην καθημερινότητα του μετά την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο..

“Όταν βγαίνεις από το παιχνίδι παθαίνεις σοκ. Είχαμε να δούμε 5 μήνες άνθρωπο. Εγώ ξύπναγα στον ύπνο μου και έκλαιγα! Δεν είχα συνηθίσει!” 

Νεότερα Άρθρα

Μίλτος Τεντόγλου: Το Twitter τον αποθέωσε μετά τα 8,41 μ. – «Τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι»

Her News

Christina Aguilera: Ποζάρει τόπλες με μαύρο καλσόν

Her News

Σάλος με τον Salt Bae: Σέρβιρε με ακουστικά – “Μας ζήτησε 600 δολάρια για να κόψει την μπριζόλα”

Her News