HerNews.gr
Beauty

Ariana Grande: Το wet look που αναζωογονεί την υφή των μαλλιών σου

Η Ariana Grande είναι το απόλυτο fashion και beauty icon.

Η διάσημη τραγουδίστρια δε χάνει ευκαρία να αλλάξει hair look και όλα τα it girls ακολουθούν τις τάσεις που επιτάσσει εκεινη.

Ariana Grande

Η εμβληματική της αλογοουρά είναι must-have για κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση και θα σε ανανεώσει ειδικά αυτές τις μέρες.  Λίγες είναι οι φορές που έχει εμφανιστεί η Ariana Grande με το φυσικό της μαλλι και όταν έγινε αυτό “έριξε” τα social media. Αυτήν την φορά με αφορμή το λανσάρισμα των προϊόντων της R.E.M Beauty η αγαπημένη μας έκανε ένα ανάλαφρο και καλοκαιρινό wet look.

Ariana Grande

Πώς μπορείς να το αποκτήσεις αυτό το look;

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση υιοθετούντας χαλαρά waves στα μάλλια αποφεύγοντας να δημιουργήσεις όγκο στα μαλλιά. Το συγκεκριμένο hair look δε θέλει υπερβολές και μπορείς να το διατηρήσεις ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Σίγουρα θα γίνει viral! Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγεις να χρησιμοποιείς συσκευές θερμότητας, οι οποίες βλάπτουν την υφή των μαλλιών.

Ένα salt spray είναι αρκετό! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι το αφήσεις για λίγα λεπτά απλώμενο σε νωπά μαλλιά. Στη συνέχεια, δώσε τους χρονο ώστε να στεγνώσουν από μόνα τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου: Το makeup trend που ταιριάζει σε γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια

HerNewskl

Megan Fox: To statement manicure για την Άνοιξη του 2022

HerNewskl

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έκανε το πιο chic πασχαλινό μανικιούρ

HerNewskl