HerNews.gr
Social News

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα με την αφιέρωση του Χρήστου Δάντη

asimina

Έπαθλο επικοινωνίας είχε η χθεσινή μέρα για τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα της ..

Η νέα κόκκινη ομάδα που αποτελείται πλέον από τους παρακάτω ήταν εκείνη που πήρε την νίκη στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία: Τζο Μαριδάκη ,Γιώργος Κατσαούνης, Μυριέλλα Κουρεντή ,Σταυρούλα Χρυσαειδή ,Στάθης Σχίζας ,Ασημίνα Χατζηανδρέου , Ανδρέας Ματθαιακάκης , Απόστολος Ρουβάς ,Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το έπαθλο επικοίνωνιας, από τα προηγούμενα κιόλας Survivor, γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για τους παίκτες. Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο σχεδόν 4 μήνες, και αν κάτι τους κάνει ιδιαίτερα αδύναμους, δεν είναι το φαγητό, αλλά η έλλειψη επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους. 

asimina

Για ακόμη μια φορά το επεισόδιο με το έπαθλο επικοινωνίας ήταν άκρως συγκινητικό. Tα δάκρυα δεν έλειψαν .. ειδικά από την ποδοσφαιρίστρια Ασημίνα Χατζηανδρέου 

Όταν ήρθε η σειρά Ασημίνας Χατζηανδρέου  για να λάβει μηνύματα από αγαπημένα της πρόσωπα κι ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης. «Βουνό μου αυτό που θα ακούσεις, εύχομαι να σου δώσει δύναμη για να γυρίσεις νικήτρια. Είσαι βουνό και να ξέρεις σε θαυμάζω».. ανέφερε στην Ασημίνα  ο Χρήστος Δάντης, αφιερώνοντάς της παράλληλα και το νέο του τραγούδι:  «Σ’ αγαπάω απλά».

asimina

«Δεν το πιστεύω. Σ ‘ αγαπώ απλά και δεν έχει αλλά! Το αφιερώνω στη σχέση μας. Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο, είναι το στήριγμά μου. Του ανακοίνωσα τελευταία στιγμή ότι θα έρθω εδώ και τον στενοχώρησα. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει λίγη υπομονή ακόμα» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Ξεχώρισε για άλλη μια φορά η σχέση της Ασημίνας και του γνωστού τραγουδιστή Χρήστου Δάντη. Τα λόγια του αγγιξάν την ίδια αλλά και τους τηλεθεατές. Η ίδια ξέσπασε σε κλάμματα. 

Νεότερα Άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν περνά ούτε μια μέρα που να μην σε σκεφτόμαστε» – Η συγκινητική ανάρτηση για τα 6 χρόνια χωρίς τον πατέρα του

HerNews ka

Μιχάλης Ζαμπίδης – Μαρία Ντάσιου: Η αναγγελία του γάμου τους

HerNews ka

Victoria & David Beckham: Η χαριτωμένη οικογενειακή φωτογραφία για τα Χριστούγεννα

HerNews ka