HerNews.gr
Ελλάδα

«ΨΟΦΑ..» Το tweet που πυροδότησε την Αγγελική Νικολούλη και φέρεται να το έγραψε η αδερφή της Πισπιρίγκου

H Αγγελική Νικολούλη δε μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της με τα όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της “Φως στο Τούνελ” έναντι της αδερφής της Ρούλας Πισπιριγκου, της Δήμητρας.

Οι αποκαλύψεις που έχουν γίνει στην εκπομπή δεν έχουν προηγούμενο και όλοι οι τηλεθεατές από λεπτό σε λεπτό τα ευρήματα που μπορούν να προκύψουν. Ωστόσο, μια δημοσίευση στο Τwitter πυροδότησε τον εκνευρισμό της γνωστής δημοσιογράφου από την αδερφή της 33χρονης. Πιο συγκεκριμενα η Δήμητρα Πισπιρίγκου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter ότι:

“Ό,τι και να ψάχνετε εκεί στο Φως στο Τούνελ δε θα βρείτε τίποτα. Νικολούλη ψώφα”.

Φως στο Τούνελ

Η Αγγελική Νικολούλη δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματα της και on air θέλησε να της απαντήσει κατηγορηματικά πως:

Nικολούλη ψόφα; Να ψοφίσω εγώ αγάπη μου; Για ποιον λόγο; Αν προέρχεται αυτό από εσένα είναι άγριο πολύ και δεν πρέπει να εκφράζεσαι δημόσια. Να ψοφίσω εγώ; Για όνομα του Θεού, εντάξει; Αν προέρχεται από την οικογένεια. Η ίδια είναι αυτή είναι; Eμφανίζεται μια ότι είναι η αδερφή η Δήμητρα και πού το λέει; Να σου πω…Ό,τι και να ψάχνεις εκεί στο τούνελ. Δε θα βρείτε τίποτα.  Αυτό δείχνει και το επίπεδο σου αγάπη μου. Τι άλλο να πω και τι να σχολιάσω. Ντάξει; Τρία παιδάκια χάσατε και αντί να ψάχνετε και εσείς την αιτία. Όταν είπαμε πως κατι βρέθηκε και ένα παιδάκι μιλάει μέσα από τον τάφο του.

Είχαμε σοκαριστεί εμείς που τα ακουσαμε. Ήταν άγριο αυτο το πράγμα. Εκείνη την ώρα μάθαμε πως το παιδάκι είχε δολοφονηθεί και προσπαθούσα να κρατησω την οργή για να μην καταλάβουν κάτι οι τηλεθεατές. Για να μην κάνω ζημια στην έρευνα και απευθύνεται στα παιδια με μήνυμα; Bρε παιδια λίγη λογική. Ένα από μυαλό. Πώς εκδηλώνεστε έτσι; Αν μείνω εγώ στο μήνυμα της θείας, τότε αγνοω το άλλο. Που μου λες να ψοφίσω. Είναι σα να απευθύνεσαι στα νεκρά ανηψάκια. Τότε σε άκουσαν, γιατί μετά μίλησε το παιδάκι. Σε άκουσε που απευθύνθηκες σε αυτό”.

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Η Κλειώ Αγγουράκη, υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών απαντά στα κρίσιμα διλήμματα των εκλογών

Her News

Φώφη Γεννηματά: Την Τετάρτη η κηδεία – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της

Her News

Στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – ΦΩΤΟ

HerNews ka