HerNews.gr
Ελλάδα

Φως στο Τούνελ: Η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε το τάμπλετ μαζί με τη Τζωρτζίνα

Αγγελική Νικολούλη

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη “Φως στο Τούνελ”, αφού οι αποκαλύψεις που γίνονται δεν έχουν τέλος. 

Πάτρα

Η Αγγελική Νικολούλη προχώρησε σε μια αποκάλυψη που συγκλόνισε τους τηλεθεατές, καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου έθαψε το τάμπλετ μαζί με τη μικρή. Μάλιστα, η γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει το τηλεφωνημα της στον αέρα με το γραφειο τελετών, λέγοντας πως:

Σε ποιο κοιμητήριο έχει θαφτεί η Τζωρτζίνα; Aχ Παναγιά μου τι θα ακούσουμε σήμερα. Να κάνουμε μια επαφή με το γραφείο τελετών που ανέλαβε το παιδάκι. Νομίζω έχουμε τα στοιχεία. Να δούμε σε ποιο έχει ταφεί. Αυτό έγινε πριν δύο μήνες που είχαμε την τάφη της Τζωρτζίνας… Εκεί έχουν ταφεί και οι δύο αδερφούλες. Είναι ξεχωριστό της Τζωρτζίνας; Να το πω εγώ; Θα το πω εγώ, δε με διαψεύδει κανείς. Αυτό επειδή είναι σοβαρό, το επιβεβαιώνεται σα γραφείο τελετών. Το λέω τώρα ανοιχτά εκ μέρους σας. 

Ήρθε μια πληροφορία που έπρεπε πρώτα να τη διασταυρώσουμε. Την ώρα της ταφής της Τζωρτζίνας, μακάβριο τώρα, η μητέρα…Πριν καλύψουν το παιδί με το καπάκι ζήτησε το tablet να το αφήσει στη Τζωρτζίνα. Το άφησε στα χέρια του παιδιου της. Θα μου πεις πως είναι κάτι που το παιδί έπαιζε. Συμφωνώ.Όταν έχεις μια τέτοια εξέλιξη και αυτή η γυναίκα κατηγορείται για δολοφονία. Ένα τέτοιο στοιχεί που αφορούσε το παιδί και την ίδια”. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Τουρισμός για όλους: Πώς γίνονται οι αιτήσεις για φθηνές διακοπές

Her News

Πανελλήνιες: «Έσκισε» με 19.250 μόρια η Χάιντυ που είχε ζητήσει από τους γείτονες της να κάνουν ησυχία

HerNews ka

Γιώργος Βάλλης – Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ : Στήριξη και δράσεις για ευάλωτες οικογένειες εν όψει Πάσχα

HerNews ka