HerNews.gr
Διασκέδαση

Selfie: Υπάρχει τρόπος για να βγάλεις την καλύτερη

selfie

Θέλεις να βγάλεις μια selfie που θα τους εντυπωσιάσει όλους όταν θα την ανεβάσεις στο Instagram;

Υπάρχουν κάποια tips που θα απογειώσουν την εικόνα σου. Και όχι , αυτά τα tips δεν βρίσκονται στα πληρωμένα φίλτρα. Μια καλή φωτογραφία μπορεί να βασιστεί σε πολλά πράγματα. Ας δούμε λοιπόν πως θα βγάλεις την καλύτερη selfie..

Το σωστό το φως..

Ο καλός φωτισμός είναι το Α και το Ω για μία selfie. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις όταν θέλεις να βγάλεις μια φωτογραφία είναι να σταθείς μπροστά από ένα παράθυρο, έτσι ώστε να επιτρέψεις στο φυσικό φως να σε βοηθήσει. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τεχνητό φως ενός ring light, ακόμα και χαμηλού κόστους. Αυτό θα αναδείξει το πρόσωπο ακριβώς όπως πρέπει, χωρίς λανθασμένες σκιές.

selfie

Η σωστή η πόζα..

Αφιέρωσε μερικά λεπτά μπροστά από τον καθρέφτη σου, έτσι ώστε να “επεξεργαστείς” το πρόσωπό σου και να δεις ποιες γωνίες και ποιες εκφράσεις το κολακεύουν περισσότερο. Κράτησε στο μυαλό σου μια  σημείωση για την επόμενη φορά που θα βρεθείς μπροστά από τον φωτογραφικό φακό.

Το σωστό το makeup

Πριν βρεθείς μπροστά στον φακό, θα πρέπει να έχεις κάνει το κατάλληλο μακιγιάζ για να αναδείξεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.Σε χαμηλό φωτισμό, η λαμπερή επιδερμίδα με γυαλάδες μπορεί να αναδείξει ακόμα καλύτερα τα χαρακτηριστικά που θέλουμε, ενώ σε μαλακό φως η ματ επιδερμίδα είναι πάντα μια safe επιλογή.

selfie

Το σωστό το edit..

Όλοι επεξεργαζόμαστε τις φωτογραφίες μας κι αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Σημασία έχει τι ακριβώς επεξεργαζόμαστε και πόσο. Αν αλλάζεις το σχήμα του προσώπου σου ή αν αυξάνεις την αντίθεση στο 100, τότε ναι, το παρακάνεις. Η καλύτερη επεξεργασία είναι αυτή που δεν φαίνεται ότι έχει γίνει..

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Άννα Βίσση ft. iLLEOo – «Αγάπη Υπερβολική 2023 version»

HerNews ka

Κιάμος – Χατζηγιάννης: Κάνουν ποδαρικό στο 2022 με το ωραιότερο hit – «Να Τραγουδώ Πως Σ’ Αγαπάω»

Her News

Πέτρος Ιακωβίδης: Βackstage στιγμές από το νέο του video clip

HerNews ka