HerNews.gr
Beauty

Make-up: 3 βήματα για να δημιουργήσεις την ιδανική βάση

makeup

Aν θέλεις να δημιουργήσεις ένα υπέροχο και μεγάλη διάρκεια μακιγιάζ αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να δημιουργήσεις την τέλεια βάση. Πως θα την πετύχεις όμως;

Υπάρχουν 3 απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για την τέλεια βάση. Θα χρειαστείς μαζί σου, 3 βασικά προιόντα για να την χτίσεις. Πρόκειται για καλλυντικά που έχουν όλες οι γυναίκες στο νεσεσέρ τους, άρα δεν θα πρέπει να ψάξεις πολύ. Το σημαντικό είναι να ξέρεις ποια καλλυντικά σου ταιριάζουν στο δέρμα, και ποια όχι. 

makeup

Βήμα 1ο – Foundation 

Η κατάλληλη απόχρωση foundation είναι το επόμενο βήμα για φυσικά ομοιόμορφη, δροσερή και φωτεινή επιδερμίδα. Βάλε μικρές σταγόνες στο μέτωπο, στην κορυφή και στα πλάγια της μύτης, καθώς και στο πιγούνι. Με τα δάχτυλά σου άπλωσέ το και «σβήσε» το μέχρι το περίγραμμα του προσώπου σου.

Βήμα 2ο – Concealer

Το concealer θα σε βοηθήσει να σβήσεις τους μαύρους κύκλους και θα φωτίσει το βλέμμα σου. Μην ξεχνάς ότι ένα καλό concealer μπορεί άνετα να παίξει και το ρόλο του make up αν δεν έχεις βαθιές ρυτίδες και ιδιαίτερες ατέλειες.

makeup

Βήμα 3ο – Powder 

Η πούδρα είναι η τελευταία κίνηση που θα τελειοποιήσει το αποτέλεσμα και θα σου εξασφαλίσει διάρκεια στο μακιγιάζ. Επίλεξε μία setting powder -τη διάφανη πούδρα σε σκόνη- η οποία θα φωτίσει το πρόσωπο και θα περιορίσει τη γυαλάδα.

Φυσικά ολά ξεκινούν από το skincare και τη σωστή περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μας. Καθάρισε λοιπόν σε βάθος και επιμελώς το δέρμα σου και εφάρμοσε μία γενναιόδωρη ποσότητα από την ενυδατική σου πριν ξεκινήσεις να βάφεσαι. Στη συνέχεια ένα primer θα λειάνει την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας, θα «γεμίσει» τις λεπτές γραμμές και θα απορροφήσει την περιττή λιπαρότητα. Αν έχεις ξεκινήσει με αυτά τα βασικά tips, είσαι τότε έτοιμη για τα απλά βηματάκια της σωστής βάσης. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Beauty: Οι πιο κομψές και σύγχρονες επιλογές για Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ

HerNews ka

Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε την πιο δροσερή αλλαγή στα μαλλιά της

HerNewskl

Η νέα και απρόσμενη απόχρωση ρουζ που έχει γίνει ήδη τάση & ταιριάζει σε όλους!

HerNews ka