HerNews.gr
Ελλάδα

Αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήξερε ποια γυναίκα είχε δίπλα του;»

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα , μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Νίκο Μάνεση χθες το βράδυ. Για την ακρίβεια, άφησε πολλές αιχμές για τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη.

Ειδικότερα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου δήλωσε πως «εκείνος δεν ήταν που στήριζε την Ρούλα Πισπιρίγκου όλο αυτό το διάστημα; Τι έγινε και τώρα τα γυρίζει; Φοβάται κάτι ο κύριος;».

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στηρίζει την Ρούλα και πιστεύει πως ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί η αλήθεια. Πιστεύει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση θρίλερ από την Πάτρα με τις νεκρές ανιψιές της.

«Μήνυμα του Μάνου: «έχω μετανιώσει ειλικρινά για το χτεσινό και ήταν πάνω στα νεύρα μου» και του απαντάω εγώ «αν είχες νεύρα να κοπάναγες το κεφάλι σου στον τοίχο». Την πλακώνει στο ξύλο. Εγώ κάνω έρευνα για κάποια άλλα πράγματα, σχετικά με το παιδί, όπως για την ουσία κι όλα αυτά, πως βρέθηκε, τι μπορεί να έχει γίνει. Για να είμαι ξεκάθαρη απέναντί σου, την ρώτησα. Της λέω «εάν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα, μην με εκθέσεις, μην με καταστρέψεις κι εμένα. Πες το μου, να σταματήσω να ψάχνω» και μου είπε «ψάχνε, από το πρωί μέχρι το βράδυ».

«Την ξέρω τη Ρούλα, δεν την έμαθα χτες τη Ρούλα. Όταν κοιτάς έναν άνθρωπο που τον ζεις 25 χρόνια, κάθε μέρα, μέσα στα μάτια και έναν άνθρωπο που είναι δυναμικός… τον βλέπεις να είναι σαν κουτάβι και σου λέει «βοήθησέ με, δεν έχω κάνει τίποτα», δεν το αμφισβητείς» συμπλήρωσε η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Εργατική Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς – Πού θα γίνουν συγκεντρώσεις

Her News

Θρίαμβος Χαρδαλιά από την πρώτη Κυριακή: «Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας»

HerNews ka

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη από την Μπάρκα; – Με έχει γοητεύσει παχύσαρκος άνδρας στο παρελθον

Her News