HerNews.gr
Σχέσεις

3 βήματα για να πεις στο σύντροφό σου ότι χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την σχέση σας

couple

Υπάρχουν πιθανώς λίγες συζητήσεις σε αυτή τη γη που θέλετε να κάνετε λιγότερο από αυτή που θα πείτε στον σύντροφό σας: «Χρειάζομαι ένα διάλειμμα».

Δεν είναι επειδή είναι κακό , αλλά απλώς επειδή υπάρχει μια θλιβερή πραγματικότητα δύο ανθρώπων με διαφορετικές ανάγκες. Δεν τον αποκόπτετε εντελώς, αλλά αναγνωρίζετε ότι πρέπει να αναλάβετε δράση τώρα για να προστατέψετε τη σχέση στο μέλλον. Αυτό είναι δύσκολο, αλλά δεν χρειάζεται να είναι τόσο άβολο. Δείτε πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτή τη συζήτηση ανοιχτά και ειλικρινά με το αγόρι σας και να του πείτε ότι χρειάζεστε διάλειμμα.

couple

Να είστε ειλικρινείς

Δεν είναι η ώρα να παίξετε με τα λόγια σας. Εδώ διακυβεύονται τα συναισθήματα των ανθρώπων. Γι’ αυτό οφείλεις στον εαυτό σου να πεις αυτό που εννοείς και να μην εξηγείς τα συναισθήματά σου. Κρατήστε το απλό και ελάτε στον σύντροφό σας έπειτα  με βασικά “σημεία”. Χρειάζεστε χώρο και αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να το πάρει προσωπικά. Αυτό αφορά εσάς, όχι αυτόν. Μην είστε πολύ αυστηροί μαζί του, αλλά αφήστε τα συναισθήματα και τη φωνή σας να ακουστούν.

Να είστε ευγενικές

Στον εαυτό σας αλλά και στον φίλο σου. Μπορεί να έχει ερωτήσεις σχετικά με το γιατί χρειάζεστε το διάλειμμα. Μπορεί να νιώθει τυφλωμένος από τη συζήτηση. Είτε αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα είτε όχι, μπορεί να κάνει κάποια σχόλια που δεν εννοεί πραγματικά. Απλώς να θυμάστε ότι όλα αυτά είναι καινούργια για αυτόν και να του συμπεριφέρεστε με χάρη. 

Μιλήστε για τα συναισθήματα σας σε μια φίλη σας

Πιθανότατα να το έχει νιώσει και εκείνη. Ακόμα κι αν όχι, θα έχει χρήσιμες ιδέες και προοπτικές που δεν έχετε. Αυτή είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική για εσάς. Όχι μόνο για να βελτιώσετε μια σχέση, αλλά την προσέγγισή σας σε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις. Προσοχή όμως! Μιλήστε σε μια φίλη σας που της έχετε εμπιστοσύνη, που ξέρετε ότι θέλει το καλό σας, και που θα σας “ξεμπλοκάρει” από αυτά που σας μπερδεύουν. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Θα σου λείψει τη στιγμή που θα τη δεις ευτυχισμένη με κάποιον άλλον

HerNewskl

Τα λάθη που κάνουμε στις σχέσεις μας – Πως να γλιτώσουμε ψυχικό κόπο και χρόνο

Her News

Πόσο ρόλο παίζει τελικά η διαφορά ηλικίας σε μια σχέση;

Her News