HerNews.gr
BRIDE NEWS

8 Τρόποι να σχεδιάσεις τον γάμο σου

Λογικά διαβάζεις αυτό το κείμενο επειδή α) σκέφτεστε να παντρευτείτε με το έτερον ήμισυ αλλά δεν ξέρετε πότε, που ή πώς, β) βρίσκεσαι ήδη στη διαδικασία “συμμαζέματος” του χάους που προέκυψε στα πλάνα για τον γάμο σου λόγω κορονοϊού.

 Δημιούργησε γαλήνιο περιβάλλον

Πόσος καιρός έχει περάσει από την τελευταία φορά που περιποιήθηκες τον εαυτό σου και πραγματικά χαλάρωσες στο σπίτι; Τώρα που όλα αναγκαστικά έχουν πατήσει φρένο, είναι ευκαιρία να δώσεις σημασία και χρόνο σε αυτά που σε κάνουν χαρούμενη.

Για παράδειγμα, κάνε ολόκληρο το beauty routine σου, γέμισε την μπανιέρα και απόλαυσε τα άλατα μπάνιου που έχεις ξεχασμένα, ζωγράφισε, κάνε τα δικά σου κοσμήματα, μαγείρεψε “μπελαλίδικα” γλυκά, γυμνάσου… Δες ρομαντικές κομεντί με χαρούμενο τέλος ή ταινίες με θέμα τον γάμο. Μπορεί να ακούγεται (πολύ) κιτς, όμως εγγυημένα ανεβάζουν τη διάθεση.

 Όρισε ένα θέμα γάμου

Και τι εννοούμε όταν λέμε θέμα γάμου; Εννοούμε εκείνο το ξεχωριστό στοιχείο που θα επιλέξεις να ενσωματώσεις στη διακόσμηση, το νυφικό και γαμπριάτικο look, στις μπομπονιέρες, στο τραπέζι της δεξίωσης και γενικότερα… παντού!

Κάνε τον γάμο σου μια μοναδική εμπειρία με έμπνευση από τον “Μεγάλο Γκάτσμπι” ή άλλη ταινία εποχής, στήσε ένα φουλ ρομαντικό σκηνικό βγαλμένο από κάποιο παραμύθι ή έναν ολάνθιστο κήπο με οργιώδη βλάστηση. Οργάνωσε ένα τρελό παραθαλάσσιο beach party με live μπάντα ή δημιούργησε έναν cosy γάμο με ρουστίκ και boho chic στοιχεία. Κοινοποίησε το θέμα στους καλεσμένους σου και προ(σ)κάλεσέ τους να το εφαρμόσουν και οι ίδιοι στο ντύσιμό τους!

Διάβασε περισσότερα στο Ετοιμάζω Γάμο 

 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Ρομαντικό νυφικό: Μια υπέροχη επιλογή για τον γάμο σας

Her News

Photobooth ή Mirrorbooth; Τι να επιλέξετε

Her News

Άννα Πρέλεβιτς: Έλαμψε στο γάμο της με νυφικό που θύμισε «Grace Kelly»

Her News