HerNews.gr
Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έβλεπε “Φως στο Τούνελ” μέσα από την φυλακή

Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί τα πάντα ακόμα και από τις φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες χθες έβλεπε, Αγγελική Νικολούλη. 

«Παρακολούθησε την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που έδωσε συνέντευξη ο Μάνος Δασκαλάκης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν σχετικά ήρεμη, είχε κάποια σκαμπανεβάσματα και παρουσίασε κάποια νευρικότητα. Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Ζήτησε αρκετές φορές να κάνει τσιγάρο. Είδε την εκπομπή στο κελί της, που είναι δίπλα από το αναρρωτήριο» είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο δημοσιογράφος, Παναγιώτης Φωτεινός.

Στη συνέχεια ο συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε πως όντως η πελάτισσά του έχει χάσει 6 κιλά, λόγω της κακής ψυχολογικής της κατάστασης.

Να θυμίσουμε ότι στο δυναμικό κοινό, η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε μέσο όρο 42,3%, φτάνοντας σε τέταρτο (01:00-01:15) στο 48,8%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, ο μέσος όρος της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ήταν 38,6%, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έφτασε μέχρι και το 46,2%.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Θέμης Αδαμαντίδης: «Ζούσα μία κόλαση μαζί του, έφυγα για να σωθώ» δηλώνει η μητέρα των παιδιών του

Her News

Τέταρτη δόση: Ποιους αφορά η «ισχυρή σύσταση», πότε ανοίγουν τα ραντεβού και ποια τα οφέλη της

Her News

Μαρία Συρεγγέλα: Καταπολεμάμε τα έμφυλα στερεότυπα στην αγορά εργασίας

Her News