HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: To περιστατικό που την έκανε να εγκαταλείψει τις πασαρέλες

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber έκανε μεγάλες αποκαλύψεις και φυσικά αναφέρθηκε σε μια απόφαση που αλλάξε εξ’ολοκλήρου τη ζωή της.

Hailey Bieber-hernews

Πιο συγκεκριμενα εκείνη έκανε μια συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να μη συμμετέχει σε επιδείξεις μόδας. Πλέον η Hailey Bieber συμμέτεχει ως μοντέλο σε projects. Ωστόσο, εκείνη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν στο γνωστό αμερικάνικο περιοδικό Allure ότι:

“Είχα μια πολύ κακή εμπειρία με έναν διευθυντή κάστινγκ που ήταν πολύ σημαντικός.ίπε κάτι στον ατζέντη μου που κλόνισε την αυτοπεποίθησή μου όσον αφορά στις πασαρέλες. Δεν θέλω να νιώθω άσχημα για τον εαυτό μου σε αυτό το κομμάτι γιατί νιώθω πολύ καλά για όλη την υπόλοιπη δουλειά που κάνω. Οπότε γιατί να βάλω τον εαυτό μου σε μια κατάσταση όπου νιώθω μικρή;”

Όσο για τη νέα της σειρά περιποίησης Rhode, αφού η Hailey Bieber αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον χώρο των επιχειρήσεων είπε ότι: 

“Μπορούσα πάντα να θυμάμαι τη μητέρα μου, ως παιδί, να με βγάζει από το μπάνιο, να με καταβρέχει από την κορυφή μέχρι τα νύχια, απλά ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση, να εστιάζει στο να διατηρεί την επιδερμίδα υγιή. Ξεκίνησε με τη γιαγιά μου που έμαθε τη μαμά μου κι εκείνη έμαθε εμένα”.

Hailey Bieber

Ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τη φοβίζει , ενώ το μοντέλο προσέθεσε πως “”σίγουρα είχα τους φόβους μου γιατί η αγορά είναι τόσο κορεσμένη. Είχα όμως την πίστη στον εαυτό μου και στο brand μας ότι θα είναι κάτι ανανεωτικό και διαφορετικό”.

 

Νεότερα Άρθρα

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: Είναι ο άνθρωπός μου, με ανέχεται

Her News

Αλμπέρτο Μποτία: Η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα

Her News

Ariana Grande: Το σχόλιο της για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown- «Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20»

HerNews ka