HerNews.gr
Social News

Ariana Grande: Το σχόλιο της για τον αρραβώνα της Millie Bobby Brown- «Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20»

Ariana Grande

Τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η 19χρονη σταρ του “Stranger Things” Millie Bobby Brown αρραβωνιάστηκε, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Η Millie Bobby Brown  ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο του Jon Bon Jovi, ανακοινώνοντας ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν, όμως σε πολλούς από τους ακόλουθους της στο Instagram δεν άρεσε αυτή της η απόφαση  να κάνει το μεγάλο βήμα, δεδομένου της ηλικίας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μέ

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Ανάμεσα στα “επικριτικά” σχόλια βρίσκεται και ένα της Αriana Grande η οποία έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Millie Bobby Brown:

«Εμένα δεν μου επιτρεπόταν καν να βγω από το σπίτι μου μέχρι τα 20 μου». Η αντίδραση της Ariana Grande ξεχώρισε ανάμεσα στους σελέμπριτι καθώς οι περισσότεροι ευχήθηκαν με αγάπη  στο ζευγάρι.

Μάλιστα τα likes στο σχόλιο της Ariana Grande κοντέυουν να φτάσουν εκείνα της ίδιας της φωτογραφίας, καθώς έχει συγκεντρώσει πάνω από 317.000 μέσα σε 15 ώρες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους μέσα από το μαιευτήριο

HerNews ka

Δανάη Παππά: “Θέλω να νιώθω καλά με μένα και να μου κάνει το τζιν. Αν μου κάνει το τζιν είμαι μια χαρά”

HerNewskl

Demi Lovato: Αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της μετά από ένα χρόνο σχέσης

HerNews ka