HerNews.gr
Social News

Αλμπέρτο Μποτία: Η ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ελένης Φουρέιρα

«Έριξε» το instagram το βράδυ της Κυριακής η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα, με την οποία αποκάλυπτε την εγκυμοσύνη της. Μετά από την αποκάλυψη, ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία έκανε κι εκείνος μια δημοσίευση στα social media.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που θα γίνει σύντομα πατέρας, δεν συνηθίζει να εκθέτει την προσωπική του ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως αυτή είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο ίδιος δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αλμπέρτο Μποτία: Η τρυφερή αγκαλιά στην Ελένη Φουρέιρα

Σε αυτό, εκείνος κι η αγαπημένη του ποζάρουν στον φακό, μπροστά στη θάλασσα, με τη φουσκωμένη κοιλιά της τραγουδίστριας να μαρτυρά την προχωρημένη της εγκυμοσύνη.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, ο Αλμπέρτο Μποτία έγραψε «+1», αναφερόμενος στο νέο μέλος που θα προστεθεί στην οικογένειά τους. Η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια με ευχές για το μωρό τους, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, άφησε κάτω από τη φωτογραφία δύο καρδιές και ένα πιθηκάκι.

Δείτε την ανάρτηση σου Αλμπέρτο Μποτία:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Botia*3* (@botia_3)

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το νέο Tik Tok του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Συμπολίτες μου… πλάκα κάνω»

Her News b

Κώστας Τσουρός: “Aπό πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση;”

Her News b

Θαυμαστής της Σακίρα οδήγησε από την Ιταλία στην Ισπανία για ένα αυτόγραφο στο… Twingo του

Her News