HerNews.gr
Σχέσεις

Quiz: Μήπως ο συνάδελφος μου με βλέπει ερωτικά;

love

Ενώ ορισμένοι συμβουλεύουν να διαχωρίζετε την επαγγελματική σας ζωή με την προσωπική, είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι έχουν βρει τις αδελφές ψυχές τους στη δουλειά ή μέσω της εργασίας. Επομένως, μην απορρίπτετε αμέσως αυτόν τον συνάδελφο που σας φλερτάρει.. θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάτι ερωτικά εκπληκτικό!

Δυσκολεύεστε να μάθετε με βεβαιότητα εάν κάποιος στο γραφείο σας βλέπει ερωτικά; Ας δούμε τις ενδείξεις..

Εθελοντής.. βοηθός

Όταν αρέσεις σε έναν συνάδελφο, θα εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που μπορεί για να συνεργαστεί μαζί σου. Εάν χρειάζεστε έναν συνεργάτη για κάτι, θα προσφερθεί εθελοντικά. Αν είναι πραγματικά πρόθυμος, μπορεί ακόμη και να προτείνει στο αφεντικό ότι εσείς οι δύο θα κάνατε μια καλή ομάδα. Είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους να προσπαθούν να περνούν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τους ανθρώπους με τους οποίους συντρίβονται, και το ίδιο συμβαίνει και στον εργασιακό χώρο.

love

Στα social event..

Σε ποτά δικτύωσης ή δείπνα γραφείου, θα προσπαθήσει να τριγυρνάει γύρω σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν δεν έχει την ευκαιρία να περάσει πολύ χρόνο μαζί σας στο πραγματικό γραφείο. Μπορεί επίσης να προσπαθήσει να σας γνωρίσει σε πιο προσωπικό επίπεδο κάνοντας πιο βαθιές ερωτήσεις από ό,τι συνήθως στη δουλειά.

Το κοινό μεσημεριανό..

Αυτό είναι ένα κλασικό κόλπο που μπορεί να κάνει ένας άντρας για να προσπαθήσει να περάσει περισσότερο χρόνο μαζί σας. Εάν μπορείτε να επιλέξετε πότε θα κάνετε το μεσημεριανό σας διάλειμμα, μπορεί να προσπαθήσει να τραβήξει μερικές καταστάσεις ώστε να μπορεί να πάει για μεσημεριανό ταυτόχρονα με εσάς. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσει επιπλέον χρόνο μαζί σας στο μεσημεριανό γεύμα ή μπορεί ακόμη και να βρει το θάρρος να σας ρωτήσει και για “μεσημεριανό ραντεβού”.

relationship

Τα “άσχετα”..

Είναι δύσκολο να αναπτύξεις μια ουσιαστική σχέση αν το μόνο για το οποίο μιλάς είναι δουλειά. Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο σημάδι ότι σε συμπαθεί ένας συνάδελφος. Θα προσπαθήσει να σας κάνει να τον δείτε ως κάτι περισσότερο από έναν απλό συνάδελφο μιλώντας για άλλα θέματα, ελπίζοντας ότι έχετε άλλα κοινά ενδιαφέροντα πάνω στα οποία μπορείτε να χτίσετε έναν δεσμό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Σχέσεις: Οι πιο συχνοί λόγοι τσακωμού για τα ζευγάρια που συζούν

Her News

Να τον προσέχεις. Αν ήμουν στη θέση σου θα του έδινα όλο τον κόσμο

HerNewskl

Σχέσεις: Γιατί επιστρέφεις στον πρώην σου

Her News