HerNews.gr
Beauty

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

Τα φρύδια ντύνουν το βλέμμα σου και για αυτόν τον λόγο πρέπει να είναι πάντοτε περιποιημένα. Οι beauty experts θυμίζουν πως τη δεακετία των ’80s και των 90s τα λεπτά φρύδια ήταν τάση. Ωστόσο, ήταν πολύ δύσκολη να διατηρηθεί το συγκεκριμένο trend, αφού ο όγκος στα φρύδια έχει επανέλθει.

Παραδείγματος χάρη η Cara Delavingne ανέδειξε το natura brow look ως το ιδανικό σχήμα, αφού όλα τα media ήταν στραμμένα πάνω της και συζητούσαν για το ανατρεπτικό eyebrow look της.

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

Oι brows beauty experts προσπαθούν να επαναφέρουν τη φυσική γραμμή στο προσκήνιο, χωρίς να εμποδίζουν τις νέες τάσεις να αναδειχθούν. Η Bella Hadid, παραδείγματος χάρη, υποστηρίζει τα λεπτά φρύδια. Ποια όμως μπορούν να ταιριάξουν σε σένα και πώς μπορείς να τα αποκτήσεις;

Lamination

Aν τα φρύδια σου δεν αναπτύσσονται γρήγορα λόγω των λαθών της αποτρίχωσης που έκανες μόνη σου, τότε το lamination είναι τέλειο για εσένα. Μιλάμε, φυσικά, για τη μέθοδο του ημιμόνιμου μακιγιάζ το οποίο θα απομακρύνει τα κενά που σχηματίζονται στην περιοχή. Πλεόν δε θα χρειάζεται να χρησιμοποιείς μολύβι φρυδιών, σκιές ή ακόμη και eyebrow gel. H Gigi Hadid και η Dua Lipa λατρεύουν αυτήν την τεχνική και την υποστηρίζουν απόλυτα.

Φυσικά Φρύδια

Tα φυσικά φρύδια θα έιναι πάντοτε στη μόδα και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Πάντα θα χρειαστεί ένα μικρό καθάρισμα στην κάτω περιοχή τους, αλλά δε χρειάζονται αλλαγές στον όγκο και στο μήκος τους.

Fluffy 

H Billie Elish ανέδειξε τα fluffy φρύδια, τα οποία ήτνα και trend από την αρχή του χρόνου. Μια έμπειρη αισθητικός θα χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα που θα ανταμείψει την υπομονή σου.

Feather

Τα συγκεκριμένα φρύδια είναι άκρως girly και θυμίζουν με κάποιον μοναδικό τρόπο ένα εφέ από φτερά. Η τεχνική του ημιμόνιμου τατουάζ μπορεί να δημιουργήσει ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Σχήμα, όγκος και χωρίς κενά σε μια και μόνο τεχνική!

Ίσια φρύδια

H Zendaya είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κοινού λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου που έχει στη σείρα “Euphoria”. Tα ίσια φρύδια είναι must-have και δεν έχουν έντονες καμπύλες. Επίσης, θεωρούνται κάτι κλασσικό, αφού ξεκίνησαν από την Audrey Hepburn πριν αρκετές δεακετίες.

Φρύδια: Αυτές είναι οι τάσεις που επικρατούν το 2022!

Fox brow

H τάση που δεν έχει προλάβει να κατακλείσει ακόμη τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργείται μια αίσθηση flat εφε. Με τη βοήθεια του μολύβιου φρυδιών και φυσικά του έμπειρου beauty expert θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

 

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της και γίνεται το επόμενο next big thing!

HerNewskl

Copper eyes: 4 διάσημες που αποδεικνύουν πως η χάλκινη σκιά είναι must το φθινόπωρο

HerNewskl

5 συμβουλές για το τέλειο ξύρισμα που δεν ήξερες

HerNews ka