HerNews.gr
Health

Υπάρχουν τροφές που δεν παχαίνουν;

Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινής δεν υπάρχουν τροφές που παχαίνουν, ούτε τροφές που αδυνατίζουν, όμως υπάρχουν τροφές με αρνητικές θερμίδες και αλλά με ελάχιστες θερμίδες και αν τις εντάξουμε στην διατροφή μας να μας βοηθήσουν πολύ. 

Πάμε να δούμε μερικές αυτές,

Σέλινο

Τα κλωνάρια του σέλινου περιέχουν 95% νερό, αυτό από μόνο του βοηθάει πολύ. Βοηθάνε στην απώλεια του περιττού βάρους και αποτοξινώνουν το σώμα χάρη στην διουρητική δράση τους.

Πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και μανταρίνια

Τα εσπεριδοειδή φυσικά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, φλαβονοειδή και βιταμίνη C. Αυτά προκαλούν την αίσθηση του κορεσμού, βοηθούν στην πέψη, το συκώτι, το δέρμα και στην γενικότερη καλή υγεία και δεν έχουν πολλές θερμίδες. 

Πεπόνι και καρπούζι

Με 60-70 θερμίδες ανά φέτα μπορείτε να φάτε όσο θέλετε την ημέρα. Αυτά τα φρούτα βοηθούν στην αποβολή των περιττών υγρών.

Αγγούρι

Ένα απαραίτητο λαχανικό για όσους προσπαθούν να χάσουν βάρος: βοηθά στην καταπολέμηση του πρηξίματος και βοηθά στο αδυνάτισμα και φυσικά στο 90 τις 100 είναι νερό. 

Σαλάτα

Η σαλάτα είναι εξαιρετική πηγή φολικού οξέος και μπορείτε να φάτε όσο θέλετε, αφού ένα φύλλο μαρουλιού έχει μόλις 3 θερμίδες.

Αυγά

Μπορείτε να τα φάτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, χωρίς να φοβάστε ότι θα πάρετε βάρος. Φυσικά, τα βραστά αυγά είναι καλύτερα από τα τηγανιτά και έχουν και λιγότερες θερμίδες. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Αυτόματοι πωλητές στα φαρμακεία: Η σωτήρια λύση για εσάς που επιστρέψατε από διακοπές!

HerNewskl

Πως να ξεπεράσετε το hangover των γιορτών

HerNews ka

Τα σημάδια ότι έχεις πάθει burnout

Her News