HerNews.gr
Beauty

Chiara Ferragni: Το hot pink μανικιούρ της που θα υιοθετήσουν τα it girls

Chiara Ferragni

H Chiara Ferragni βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνες που δημιουργούν τις beauty και fashion τάσεις για το καλοκαίρι του 2022 που μετράει αντίστροφα. 

Chiara Ferragni

Ποιο θα είναι αυτήν την φορά το hot χρώμα της σεζόν που όλες θα θέλουμε αμέσως να το αντιγράψουμε; Το hot pink ή αλλιώς φούξια  θα γίνει viral σε όλες τις γυναίκες που παρακολουθούν τις τάσεις. Μπορείς να το βρεις και σε φορέματα, κουστούμια αλά και πανωφόρια. Άλλωστε, σίγουρα γνωρίζεις πως οι Spring/Summer 2022 συλλογές θέλουν χρώμα και δημιουργούν άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Το μανικιούρ σου πρέπει να το αναδείξεις και η Chiara Ferragni σου δείχνει τον τρόπο. 

Η ίδια προτείνει ανά διαστήματα πολλούς συνδυασμούς σε μανικιούρ, αλλά αυτήν την φορά θέλησε να ξεχωρίσει πάλι με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Αυτό που χρειάζεται είναι ένα βερνίκι στο ίδιο χρώμα και περιποιημένα άκρα, ώστε να μην αλλοιωθεί καθόλου το υπέροχο χρώμα.

Το μανικιουρ της η διάσημη influencer το ανέδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και ποζάρει με την τσάντα της αναδεικνύοντας το lifestyle της. Έχοντας τα νύχια της σε σχήμα oval και φορώντας τα hot pink heels Valentino, απέδειξε τον λόγο που χαρακτηριζεται “icon”.

Chiara Ferragni

Νεότερα Άρθρα

Αρώματα αφρόλουτρου που συνδυάζουν περιποίηση & απόλαυση

HerNews ka

Ο απόλυτος οδηγός για να αποκτήσετε όμορφα και απαλά πόδια

HerNews ka

Lady Gaga: Το νέο προϊόν που λανσάρει

HerNewskl