HerNews.gr
Beauty

Frosty eyes: To make-up look που γίνεται must-have για το Πάσχα

frosty eyes

Tα make up trend επανέρχονται και είναι so stylish αυτήν την φορά από τη δεκαετία του ’90 και ακούει στο όνομα “frosty eyes”.

Μια ανάσα από τα παιδικά μας χρόνια έρχεται με αυτό το make up look να μας θυμίσει στιγμές ξεγνοιασιάς και φυσικότητας. Το μακιγιάζ χρειάζεται μικρές λεπτομέρειες για να αναδειχθεί. Kυρίως, όμως, για να σε κάνει να γίνεις για ακόμη μια φορά η βασίλισσα της βραδιας.

Frosty eyes

 Αυτό που είναι σίγουρο είναι πως τα glossy χείλη με έντονο περίγραμμα σε nude αποχρώσεις δε θα φύγουν ποτέ από τις τάσεις στο μακιγιάζ. Επίσης, στο παρελθόν τα frosty eyes κυριαρχούσαν σε όλα τα μεγάλα catwalks. Aνάμεσα στις celebrities που είχαν δείξει την αδυναμία τους σε αυτό το look ήταν: Η Christina Aguilera, η Britney Spears και φυσικά η Jennifer Lopez .

Πώς θα υιοθετήσεις και εσύ τα frosty eyes

Aυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην περιοχή των ματιών. Άπλωσε, λοιπόν, τις σκιές σου για να δημιουργήσεις το λεγόμενο “frosty” εφέ. Ποιες σκιές θα ταιριάξουν για ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Ψυχρές αποχρώσεις που θυμίζουν το χρώμα της μέντας, της λεβάντας και το ice blue θα συνθέσουν μια μοναδική παλέτα. Επίσης, το απαλό ροζ είναι σίγουρα μια safe επιλογή. 

Frosty eyes

To φινάρισμα πρέπει να είναι πολύ shimmery για να δώσει την ψευδαίσθηση ενός μεταλλικού frosty.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Beyoncé: Yιοθέτησε την τάση του Chantilly Blonde

HerNewskl

Ashley Graham: Τα μοναδικά hair looks που ανέδειξαν το στυλ της

HerNewskl

Met Gala 2023: Tα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

HerNewskl